Prethodni članak
Sljedeći članak

Bedekovčina bolja od Zagorice

13. kolo 3. HRL središte, skupina B: RK Zagorica – RK Bedekovčina 38:46


Rukometaši Bedekovčine u subotu su u 13. kolu 3. HRL središte skupina B gostovali u Velikoj Gorici kod ekipe Zagorice. Bila je to utakmica sa čak 84 postignuta gola, u kojoj je Bedekovčina stigla do pobjede 46:38. U uvodnih 20-tak minuta Bedekovčina je imala minimalno vodstvo, no domaćini su se držali i povremeno izjednačavali. No u vodstvu nisu bili ni jednom, a u završnici prvog dijela Bedekovčina se odvaja i na odmor se odlazi sa 16:25 i to nakon serije gostiju 9:1. Ta je serija zapravo i riješila pitanje pobjednika, jer u nastavku najviše što su domaćini mogli je nekoliko približavanja na 5 golova razlike. No, na kraju Bedekovčina stiže do konačnih 38:46. Kod Bedekovčine Tibor Turković zabio je 12, a Dejan Končić i Karlo Jurina po 10 golova. Kod domaćina pod 13 golova zabili su Željko Uzelac i Matija Tuđen. U 14. kolu Bedekovčina dočekuje Iluziju, a trenutno na ljestvici drži 4. mjesto sa 16 bodova iz 11 utakmica.

Filip Martinić, trener RK Bedekovčina: ''Odlazak u Goricu po dva boda i to je najbitnije u ovoj utakmici. Napadački dosta dobra utakmica gdje su svi igrači dali doprinos u ovoj pobjedi. Obrambeno nešto lošija utakmica no najvažnija su dva boda. Veseli povratak Skočaja na gol nakon godine dana što svakako daje jednu dodatnu dimenziju kada uhvati pravu formu.''

RK ZAGORICA – RK BEDEKOVČINA 38:46 (16:25)

VELIKA GORICA, GSD Velika Gorica GLEDATELJA: -

SUCI: Topić i Đurinović (oba Zagreb)

BEDEKOVČINA: Pavetić, Kelemen, Jambrek 1, Turković 12, Mohač 2, Draganić, Skočaj, Končić 10(3), Habulin, Majer, Klokočovnik 1, Jambrečina, Mikulec 3, Šoštar 2, Jurina 10(2), Jus 5; TRENER: Filip Martinić (Elvis Lacković)

Još članaka iz "Sport"

Facebook