Prethodni članak
Sljedeći članak

Zalogom zlata do prijeko potrebne gotovine

Auro Domus svoju poslovnicu ima i u Zaboku

Kada vam je hitno potrebna gotovina, nema puno vremena za gubljenje.Privremeni gubitak posla, smanjenje primanja, razvod ili bolest samo su neki od mogućih uzroka koji ljude dovode do financijskog škripca. Kako podmiriti novonastale izdatke? Kako u kratko vrijeme doći do prijeko potrebne gotovine?

Ljudi se često na razne načine pokušavaju izvući iz financijske neprilike, no mnogi ne uspijevaju. U nadi iščekivanja dodatnih prihoda prođe previše vremena.Ili počnu posuđivati novac kroz dubiozne aranžmane koje ne uspijevaju ispoštovati.Postaju neuredni platiše po raznim osnovama. Tada putem sustava prisilne naplate nastupaju ovrhe, najgori scenarij za dužnike.

Novac se može nabaviti više načina, a jedan od boljih je- iskoristiti visoku vrijednost zlata. Naime, ukoliko posjedujete neki vrijedni zlatni predmet poput zlatnog nakita, sata ili zlatnika, a ne želite ga prodati, možete ga založiti. To uz puno povjerenje i maksimalnu sigurnost možete učiniti u Auro Domus-u, tvrtki koja je povjerenje velikog broja građana zadobila otkupljujući zlato. Zalagaonica je usluga koju je Auro Domus namijenio korisnicima koji trebaju gotovinu na licu mjesta, ali se ne žele trajno odreći svojeg zlatnog ili srebrnog nakita. Ovaj vodeći hrvatski lanac u otkupu zlata uslugu zaloga zlata pruža u svojih sedamdesetak poslovnica širom zemlje.

Kako založiti zlato?

Tu je proces zaloga jednostavan, brz i siguran.U poslovnicama stručni djelatnici ove tvrtke besplatno procjenjuju doneseni zlatni predmet. Ukoliko se klijent složi s ponudom, odmah po potpisu ugovora isplaćujemu se gotovina. Od isplaćenog iznosa, klijent uplaćuje rezervaciju svog predmetadok  Auro Domuszadržava predmet u osiguranoj pohrani. Klijent se po svoj dragocjeni predmet može vratiti i otkupiti ga natrag kad god bude htio odnosno mogao. „Na ovaj ste način brzo i elegantno zatvorili vašu financijsku potrebu, a vrijedni zlatni predmet ostao je u vašem vlasništvu”, objašnjavaju u Auro Domusu-u. Tako ga u slučaju neke buduće žurne potrebe za gotovinom opet možete založiti.

Auro Domus svoju poslovnicu i ma i u Zaboku, koja se nalaze na adresi Matije Gupca 45. Sve što vas zanima o zalogu zlata možete saznati i na besplatnom broju telefona 0800 73 72.

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook