Prethodni članak
Sljedeći članak

Dani beba, djece i trudnica stižu Westgate

Dani beba, djece i trudnica ponovo otvaraju svoja vrata u Westgate Shopping Cityju!

Od 1. do 3. travnja posjetite najveću organiziranu prodaju za bebe i djecu na ovim prostorima.

Za vrijeme organizirane prodaje izlagači će predstaviti svoje proizvode i usluge, a moći će se kupovati i po posebnim cijenama.

Dani beba, djece i trudnica odlična su prilika za roditelje da se na jednom mjestu upoznaju s novitetima, iz prve ruke pogledaju nove proizvode, prikupe korisne savjete prodajnog osoblja te ostvare nadasve atraktivne popuste. 

Jedno od vječnih pitanja s kojim se susreću svi roditelji je kakva kolica odabrati. Dječja kolica must have su oprema za bebe i djecu, ali odabir odgovarajućih kolica može predstavljati pravi problem, osobito roditeljima koji se prvi puta susreću s time. 3-u-1 kolica, 2-u-1 kolica, kišobran kolica, kolica s većim ili manjim kotačima, električna kolica? Kako biste saznali na što trebate obratiti pažnju i kako pronaći idealna kolica, savjete potražite upravo na Danima beba, djece i trudnica u Westgateu.

Bilo da ste u potrazi za novim kolicima, nosiljkama ili odjećom za najmlađe članove obitelji, sigurni smo da ćete na Danima beba, djece i trudnica pronaći baš sve.

Osim posjete Danima beba, djece i trudnica, u Westgateu možete provesti ugodan dan u shoppingu, a za odmor od shoppinga i razgledavanja posjetite jedan od brojnih kafića ili restorana.

Sve informacije o Danima beba, djece i trudnica pronađite na službenoj web i facebook stranici:

www.danibeba.com       www.facebook.com/Dani.beba

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje i one koji će to uskoro postati.

Vidimo se u Westgate Shopping Cityju!

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook