Prethodni članak
Sljedeći članak

ZAJEDNO U OPTIČKOJ MREŽI

Surfajte već od 135 kn mjesečno i to bez ugovorne obveze. Brzina Duo paketa 300/200 Mbps. Za one koje žele više pripremili su Trio pakete s brzinom od 600/300 Mbps, 200 minuta fiksne telefonije te više od 75 TV kanala za samo 244 kn mjesečno. A kao poslasticu za sve koje žele još više, tu je njihov Giga paket s brzinom od 1000/500 Mbps za 199 kn mjesečno također bez ugovorne obveze.

Kako su na području optičkog interneta jedan od lidera i uvijek prate najnovije trendove, tako su svojim korisnicima u optičkoj mreži, odlučili omogućiti im korištenje najbolje opreme na tržištu. Sretni su što im mogu ponuditi najnoviji proizvod tvrtke HUAWEI - optički router OptiXstar EG8145X6 koji omogućuje surfanje preko WiFi-ja iznad 1000 Mbps. Huawei OptiXstar EG8145X6 je inteligentni Wi-Fi 6 optički router koji koristi tehnologiju gigabitne pasivne optičke mreže (GPON) kako bi korisnicima ponudio ultra-širokopojasni pristup. Također su već 4 godinu zaredom prisutni na Zagorskom gospodarsko zboru te se nadaju da će u i ove godine biti dio te manifestacije.

Uz sve navedeno, istaknuli bi da u ovoj novoj izazovnoj godinu nastavljaju s najpovoljnijim paketima u optičkoj mreži na području grada Krapine i Zaboku. Osim optičkog priključka nude i WiFi uslugu u mjestima Zabok Radobojski, Gornja Šemnica, Gorjani Sutinski, Jazine te gradu Zabok.

Postanite i Vi dio najbrže mreže kod svojeg domaćeg telekoma.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook