Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] GA – MA INTERIJERI iz Krapine otvorili trgovinu i u Zaboku: 'Radimo sa provjerenim proizvođačima i našim kupcima nudimo kvalitetne proizvode po povoljnijim cijenama'

Tvrtku i njezin rad te asortiman robe predstavio nam je vlasnik Ivan Erdelja

ZL: Predstavite svoju tvrtku, koliko dugo poslujete, gdje je sjedište?

Erdelja: GA-MA INTERIJERI mlada je obiteljska tvrtka, ali s dugogodišnjim iskustvom u prodaji keramičkih i porculanskih pločica, kupaonske opreme te ostalog asortimana za kvalitetno uređenje  interijera. Sjedište tvrtke je u Krapini, Doliće 130. Poslujemo na dvije lokacije i to u Krapini, Doliće 130 (stara cesta Krapina-Đurmanec), a nedavno je otvoren novi salon u Zaboku, Zivtov trg 5 (I kat nasuprot trgovine Lidl).

ZL: Što sve obuhvaća asortiman robe i što sve imate u ponudi?

Erdelja: Naš asortiman obuhvaća veliki izbor pločica kako za unutarnja oblaganja tako i za vanjska. U ponudi imamo pločice imitacije kamena, imitacije drveta,imitacije betona te raznih drugih dizajna i boja. Trenutno su sve popularniji malo veći formati pločica, dimenzija  60 x 120 cm, koji se najviše upotrebljavaju za ugradnju u kuhinji na zidu između kuhinjskih elemenata s obzirom da je razmak između elemenata 60 cm. Na taj način dobivate praktički dojam da je cijeli zid od jedne pločice s obzirom da pločice imaju oštar rub tj. laserski su rezane. Dosta se često format 60 x 120 ili 30 x120 koristi za ugradnju na stepenicama, gdje je moguće također dobiti površinu stepenice u jednom komadu. Također nudimo kupcima veliki izbor pločica za kupaonice te vanjskih protukliznih pločica i to u gotovo svim dimenzijama. U našoj ponudi prevladavaju pretežito porculanske pločice tzv. gres pločice, čije su karakteristike čvrstoća i tvrdoća te otpornost na promjene temperature. Površina pločice koje nudimo su mat, polumat te visoki sjaj. Uz pločice našim kupcima nudimo i kupaonsku opremu u koju spada sve što se nalazi u kupaonici: kade, tuš kabine, wc školjke, bidei, podžbukni i nadžbukni kotlići,slavine te kupaonska galanterija.....

ZL: Zbog čega bi kupci odabrali baš ponudu GA – MA INTERIJERA?

Erdelja: Naš asortiman robe objedinjuje sve što je potrebno za kvalitetno uređenje objekata poput privatnih prostora, hotela, apartmana, poslovnih prostora i dr. U mogućnosti smo ponuditi kompletnu uslugu prodaje, ugradnje i montaže te logističke isporuke materijala. Tim GA – MA INTERIJERA  svakom klijentu pristupa sa punom pozornošću i prilagođavamo se njihovim željama,mogućnostima i potrebama. U tijeku nam je još uvijek akcija, na sve keramičke i porculanske pločice sa lagera, do isteka zaliha od 20 do 60%.

ZL: Odakle nabavljate materijale i robu i o kojoj se kvaliteti robe radi?

Erdelja: Naš tim predan je praćenju noviteta na tržištu. Kontinuirano posjećujemo najveće svjetske sajmove na kojima pratimo trendove i novitete vezane za pločice te kupaonsku opremu. Radimo sa provjerenim proizvođačima te našim kupcima nastojimo ponuditi kvalitetne proizvode po povoljnijim cijenama.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook