Prethodni članak
Sljedeći članak

Uživajte u još jednom drive in kinu u Punktu uz vrhunski film

Kako bi smanjili gužve već danas puštamo u prodaju konzumacijsku ulaznicu koju možete kupiti na šanku Punkta

Nakon velikog interesa, Punkt vam daje još jednu priliku da uživate u drive in kinu u petak 29. svibnja. Kako bi smanjili gužve već danas puštamo u prodaju konzumacijsku ulaznicu koju možete kupiti na šanku Punkta. Svi posjetitelji u svojim automobilima moći će uživati u vrhunskom filmu Ford vs Ferrari (2019) dobitniku 2 oskara naslovima uz ukusnu hranu i pića restorana Punkt Beer House. Zvuk filma reproducirati će se putem radio valova na radio prijamnike u automobilima i dva velika zvučnika kod platna.Svi će biti zadovoljni jer veličina platna je 9,2 x 5,2 metara, jednako kao u kinu. Ulaz je menu + piće + film po osobi. Na parkiralište se ulazi od 19 sati a projekcija filma počinje u 21 sat.

INFORMACIJE ZA POSJETITELJE
—————————————–
DOLAZAK I PARKING

Ulaz i odabir hrane i pića obavljate prilikom ulaska na parkiralište ili ako kupite ulaznice u naprijed tada kod kupnje. Preporuka je da plaćanje vršite beskontaktnim bankovnim karticama. Redari na lokaciji uputit će vas na parkirališno mjesto. Nakon parkiranja vozilo ne će biti moguće pokrenuti sve do završetka projekcije.

• Ulazak je moguć od 19 sati, a film počinje u 21 sat. Dođite ranije kako biste na vrijeme zauzeli mjesto. Broj osoba u vozilu nije ograničen ali pripazite da su to osobe iz vaše blizine kako ne bi stvarali nove kontakte.

• Prilikom parkiranja vozila, budite sigurni da parkirate na udaljenosti označenoj na terenu, kako biste omogućili da drugo vozilo može parkirati pored vas i održali potrebnu distancu. Ukoliko trebate pomoć, naši redari su vam na raspolaganju.

• Ako je vaše vozilo nešto veće od klasičnog automobila, parkirajte u zadnje redove.

• Provjerite da ne blokirate pogled parkiranom vozilu iza vas.

• Ograničenje brzine vožnje na lokaciji je 10 km/h.

• Nakon što ste parkirali vozilo, obavezno povucite ručnu kočnicu kako biste spriječili slučajno kretanje vozila.
——————————————-

 


ZA VRIJEME PROJEKCIJE

• Zabranjeno je paljenje prednjih svjetala za vrijeme projekcije.

• Ukoliko želite pozvati konobara upalite sva četiri žmigavca na 3 sekunde. Jelovnik što se poslužuje dobiti ćete na ulazu. Zabranjeno je unošenje vlastitog jela i pića.
Praćenje projekcije filma moguće je isključivo iz automobila.

• Nije dozvoljena uporaba auto sirena.

• Tijekom izvođenja projekcije morate ostati u automobilu. Iz automobila dozvoljeno je izlaziti isključivo u slučaju potrebe posjete sanitarnom čvoru uz obavezno poštivanje sigurnosnih mjera.

• Zvuk se prenosi putem FM mreže na kanalu: —— FM. Auto radio prijemnik mora biti u mogućnosti primati FM signale za prijem zvuka.

• Po završetku programa, lokaciju napustite u vozilu bez izlaženja.

• Dobro je da ponesete toplu odjeću, za svaki slučaj ako u automobilu bude hladno.

• Kućni ljubimci su dobrodošli u vozilima.
——————————————-
WC I SIGURNOST

• WC se nalazi unutar objekta

• Prilikom izlaska iz automobila zbog upotrebe sanitarnog čvora molimo držite razmak od minimalno 1m.

• Iz sigurnosnih razloga nije dozvoljeno kretati se lokacijom osim za potrebe odlaska na WC, koji se nalazi u objektu restorana. Prilikom ulaska u prostor molimo da dezinficirate ruke. Unutar restorana izbjegavajte bliske kontakte s drugim osobama u razmaku od najmanje 1 metra.

• Ako ste bolesni i imate simptome COVID-19 virusa, molimo vas suzdržite se od dolaska.

DETALJI O FILMU

Izvanredan film sa savršenim glumačkim spektrom. Christian Bale odradio Oskarovsku i majstorski dobru ulogu, Matt Damon je također odradio izuzetan performans, ali Baleov je ipak znatno bolji. Konkretan scenarij koji je apsolutno autentično prenio stvarni događaj na koji je baziran na veliko platno. Neočekivan, ali vrlo dobro došli, te sasvim konkretan humor, izvrsno izrežirane scene utrke, upotpunjene sa izvrsnom glazbom koja svojom dinamikom uz taj osjećaj brzine vodi film prema vrhuncu. Neočekivani, pa i teški završetak cijelog filma. Ipak, kompletni film je napravljen tako da svakoj kategoriji gledatelja može nešto ponuditi. Ovo je film koji se vrti oko jedne glavne auto-utrke, ali koji je kroz sve to uspio pokazati zapravo mnoga različita stajališta i principe tadašnjeg svijeta, što je zapravo i njegova glavna čar. Definitivno film koji apsolutno zaslužuje biti na top listi filmova ove godine, rezencira Svijet filma.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook