Prethodni članak
Sljedeći članak

Dolazite u Punkt drivo in kino? Evo više informacija o samom događanju

Pivnica Punkt Beer House dobila je zeleno svjetlo Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske za održavanje drive in događanja na parkiralištu restorana

Pivnica Punkt Beer House dobila je zeleno svjetlo Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske za održavanje drive in događanja na parkiralištu restorana. Prvo drive in kino održat će se u subotu 16. svibnja, a projekcija počinje u 21 sat. 

Kino projekcija se organizira u suradnji s tvrtkom Via solis koja se profesionalno bavi drive in kinima u Hrvatskoj. Svi posjetitelji u svojim automobilima moći će uživati u vrhunskim filmskim naslovima uz ukusnu hranu i pića restorana Punkt Beer House. Zvuk filma reproducirati putem radio valova na radio prijamnike u automobilima i time se može organizirati događaj bez socijalne distance velikog broja posjetitelja. Ovo je odlična vijest u ovo doba ne druženja.

Posjetititelji će gledati film koji će dobiti najviše glasova na anketi i to na velikom platnu 9,20×5,20, tu je visokokalitetna projekcija filma, nalazit će se dva zvučnika kod platna, a prijenos zvuka na radio prijemnike u vozila. Tu je posebna ponuda menija restorana Punkt Beer Housea. Rezervacije nema, parkiralište se otvara u 20:00, a početak filma je u 21 sat. – Broj osoba u vozilu nije ograničen, ali trebaju biti osobe s kojima su ionako u bliskom kontaktu, a ne da zbog kino projekcije ostvaruju nove kontakte. Osobama s bilo kakvim simptomima respiratorne bolesti preporuča se da ne dolaze. Sve detalje o cijenama i detaljima usluge organizatori objavljuju uskoro – poručili su iz Punkta.

16.5.2020. U 21 SATI

FILM

 


Loving Pablo (2018.) gangsterska je biografska drama redatelja Fernanda Leóna de Aranoae na engleskom jeziku, nastala prema memoarima Virginie Vallejo. Donosi istinitu pripovijest prepunu akcije i napetosti, tematizirajući uspon i pad kolumbijskog narko lorda, osnivača kartela Madellin – zloglasnog Pabla Escobara Gaviria. U španjolsko-bugarskoj produkciji, film slijedi standardne narativne sekvence filmova koji vjerodostojno portretiraju Escobara kao političara, čovjeka naroda, razbojnika, zatvorenika, bjegunca i na koncu čovjeka u bjegu pred vlastitim smaknućem. Donosi nam autentično prepričan djelić tamne strane svjetske povijesti s fokusom na njegov buran odnos i ljubavništvo s ambicioznom novinarkom Virginiom Vallej, recenzira Moj film.

DOLAZAK I PARKING

Mjesta nije moguće rezervirati, već se popunjavaju po dolasku. Ulaz i odabir hrane i pića obavljate prilikom ulaska na parkiralište.

Redari na lokaciji uputit će vas na parkirališno mjesto. Nakon parkiranja vozilo ne će biti moguće pokrenuti sve do završetka projekcije.

• Ulazak je moguć od 20 sati, a film počinje u 21 sat. Dođite ranije kako biste na vrijeme zauzeli mjesto. Broj osoba u vozilu nije ograničen ali pripazite da su to osobe iz vaše blizine kako ne bi stvarali nove kontakte.

• Prilikom parkiranja vozila, budite sigurni da parkirate na udaljenosti označenoj na terenu, kako biste omogućili da drugo vozilo može parkirati pored vas i održali potrebnu distancu. Ukoliko trebate pomoć, naši redari su vam na raspolaganju.

• Ako je vaše vozilo nešto veće od klasičnog automobila, parkirajte u zadnje redove.

• Provjerite da ne blokirate pogled parkiranom vozilu iza vas.

• Ograničenje brzine vožnje na lokaciji je 10 km/h.

• Nakon što ste parkirali vozilo, obavezno povucite ručnu kočnicu kako biste spriječili slučajno kretanje vozila.
——————————————-
ZA VRIJEME PROJEKCIJE

• Zabranjeno je paljenje prednjih svjetala za vrijeme projekcije.

• Ukoliko želite pozvati konobara upalite sva četiri žmigavca na 3 sekunde. Jelovnik što se poslužuje dobiti ćete na ulazu. Zabranjeno je unošenje vlastitog jela i pića.
Praćenje projekcije filma moguće je isključivo iz automobila.

• Nije dozvoljena uporaba auto sirena.

• Tijekom izvođenja projekcije morate ostati u automobilu. Iz automobila dozvoljeno je izlaziti isključivo u slučaju potrebe posjete sanitarnom čvoru uz obavezno poštivanje sigurnosnih mjera.

• Zvuk se prenosi putem FM mreže na kanalu: —— FM. Auto radio prijemnik mora biti u mogućnosti primati FM signale za prijem zvuka.

• Po završetku programa, lokaciju napustite u vozilu bez izlaženja.

• Dobro je da ponesete toplu odjeću, za svaki slučaj ako u automobilu bude hladno.

• Kućni ljubimci su dobrodošli u vozilima.
——————————————-
WC I SIGURNOST

• WC se nalazi unutar objekta

• Prilikom izlaska iz automobila zbog upotrebe sanitarnog čvora molimo držite razmak od minimalno 1m.

• Iz sigurnosnih razloga nije dozvoljeno kretati se lokacijom osim za potrebe odlaska na WC, koji se nalazi u objektu restorana. Prilikom ulaska u prostor molimo da dezinficirate ruke. Unutar restorana izbjegavajte bliske kontakte s drugim osobama u razmaku od najmanje 1 metra.

• Ako ste bolesni i imate simptome COVID-19 virusa, molimo vas suzdržite se od dolaska.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook