Prethodni članak
Sljedeći članak

Super Star Akademija organizira edukacije i radionice u Javnoj Nabavi i u srcu Hrvatskog zagorja

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme, uz ostvarenje najboljih popusta, jer broj mjesta je ograničen, pozivaju organizatori

Od sada su Edukacije i Radionice u Javnoj Nabavi dostupne i u srcu Hrvatskog zagorja, koje organizira Super Star Akademija u vlasništvu Anamarije Borošak iz Grada Klanjca, a u suradnji s nekolicinom najboljih experata i predavača u Hrvatskoj.

Program Izobrazbe koji je neophodan za polaganje ispita i ishođenje certifikata u Provođenju postupaka Javne Nabave (od 50 radnih sati) održava se od 12.04. do 17.04. 2021 (od ponedjeljka do subote) u Bluesun Hotelu "Kaj" u Mariji Bistrici.

Za one koji već posjeduju certifikat u Javoj Nabavi - Program Usavršavanja u Javnoj Nabavi, koji donosi 8 ili 16 bodova odnosno sati, održava se Termama Tuhelj, u Hotelu "Well" u Tuheljskim Toplicama 23.i 24.04. 2021. u petak i subotu.

Zainteresirani mogu saznati detalje na web stranici: www.superstar-academy.eu ili pozivom na broj 098 1970 820. - Osigurajte svoje mjesto na vrijeme, uz ostvarenje najboljih popusta, jer broj mjesta je ograničen! – pozvaju organizatori. Uskoro će biti u najavi i termini tečajeva za posadu na jahtama (hotelsko osoblje; konobari, somelijeri, kuhari i hostese, kao i tečajevi Izobraze za polaganje ispita i ishođenje licence: Financijski Broker (HANFA).

- U suradnju s expertima u povlačenju novce s EU Fondova, vršimo Consulting usluge, Izradu i prijavu Projekata na EU Fondove, te provedbi i praćenje istih za javni sektor, klastere, LAG -ove mala i velika poduzeća, OPG-ove, poljoprivredne zadruge i ostale agroklubove. Ostale usluge koje pružamo su vezane uz prijevode tekstova (Social Media Marketing, web sadržaj), poslovna korespondencija na englesko - hrvatskom i hrvatsko - engleskom jeziku, Izrada i prijevod životopisa na engleski jezik, prijevod turističkih i eno gastro vodiča na engleski jezik te usluge ishođenja Viza za putovanje u zemlje sa službenim engleskim jezikom poput SAD-a i Velike Britanije – kažu u Super Star Akademiji.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook