Prethodni članak
Sljedeći članak

Sunčano u domaćoj mreži

Uživaj u sunčanim danima u najbržoj vezi u optičkoj mreži i sve to BEZ ugovorne obveze! Bez obzira na vrijeme, uz optički internet surfaj, gledaj filmove ili kontaktiraj obitelj u inozemstvu. Sve to, i više, možeš samo uz najbržu vezu kod domaćeg telekoma. Pusti mašti na volju, uživaj u trenutku i iskoristi sve što digitalni svijet može ponuditi. Sada je vrijeme da se priključiš generaciji koja živi bez granica i pokažeš koliko je brzina bitna.

Provjeri pakete u optičkoj mreži već od 29,99 €/mj. (225,96 kn/mj.), brzinom od 1000 Mbps i to bez ugovorne obveze! Tu je i WiFi mreža s paketima već od 17,99 €/mj. (135,55 kn/mj.) brzinom od 30/5 Mbps, bez ugovorne obveze!Posebno su istaknuli da za svakog novog korisnika koji se pridruži njima kao operateru možete ostvariti 1 mjesec besplatnog interneta. Nađite još nekoga tko će se njima pridružiti kao korisnik i uživajte mjesec dana u besplatnom internetu! Obratite pažnju na to da kod njih nema skrivenih troškova i usluge pružaju bez ugovorne obveze.

Kako bi bio spreman za sve izazove potrebna ti je najbrža i najstabilnija veza kod domaćeg telekoma.
Za detaljnu provjeru usluga dostupnih na vašoj adresi molimo da ih kontaktirate na 042/ 420 420 ili putem društvenih mreža.

Sve o najbržoj mreži kod domaćeg telekoma možete naći na www.mtnet.hr.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook