Prethodni članak
Sljedeći članak

Sportski tipovi u online kladionicama

Sportski tipovi u online kladionicama

U kladionicama postoje različiti sportski tipovi, od nogometa do košarke ili odbojke - saznajte kako se na njih kladiti i kako uspješno predviđati u klađenju!

Kako se uspješno kladiti na sportske tipove?

Klađenje je jedan od novih načina kako da zaradite novac i uživate. Ali važno je znati ispravno predvidjeti sportska događanja kako ne biste izgubili sav svoj novac. 

Ukoliko se držite sljedećih savjeta, znat ćete kako predvidjeti i ispravno trošiti vaš novac:

1. Počnite s bazom: Istražite strategije na igre na kojima se želite kladiti! Provjerite jeste li razumjeli kako igra funkcionira, kao i povijest utakmica.

2. Kladite se na situacije koje znate: Ako ste novi u sportskom klađenju, kladite se na ono što najbolje razumijete. Ako ste ljubitelj nogometa, onda se usredotočite na nogometne utakmice, a ne na košarkaške utakmice. Primamljivo je kladiti se na druge stvari koje još niste isprobali, ali manje je riskantno ako se držite onoga što vam odgovara.

3. Pratite trendove: Ukoliko postoji obrazac u tome kako momčad igra trenutno ili u posljednje vrijeme, onda je vrijedno pogledati taj obrazac prije nego što se kladite na njih u nadolazećim utakmicama.

Postoje različite vrste predviđanja, a to su statistički i analitički. Statistička predviđanja uzimaju u obzir prošle performanse i pokušavaju predvidjeti buduće na temelju tih podataka. Analitička predviđanja uzimaju u obzir druge faktore poput motivacije igrača ili ozljede, no i dalje se oslanjaju na podatke o prethodnim performansama, kao i na druge faktore koje mogu utjecati na igru tog dana.

No postoje i različite vrste nogometa poput prognoza za klađenje, sportskih prognoza ili prognoza za klađenje. 

Prognoza klađenja je samo vaše ili profesionalno mišljenje o tome što će se dogoditi tijekom nadolazećeg događaja.

Sportska predviđanja uključuju predviđanje o tome tko će pobijediti ili izgubiti u utakmici na temelju određenih kriterija.

Vrste sportskih predviđanja 

Sportska predviđanja su podijeljena u tri vrste, a prva je vrsta predviđanja s besplatnim savjetima.

Ovo je najčešća, ali i najpopularnija vrsta predviđanja u sportu. Tu se tipsteru daje određena svota novca da se kladi na bilo koji sportski događaj. 

Tipster zatim mora odabrati za koju momčad misli da će pobijediti ili izgubiti na utakmici. Ako su njegova predviđanja točna, on će dobiti dio ukupnog iznosa koji mu je dat.

Druga vrsta predviđanja u sportu su prognoze klađenja. Tu se kladite na sebe umjesto na druga mišljenja ili savjeta ljudi. To možete napraviti tako da prođete kroz popis sportskih događaja i odaberete one za koje vi mislite da će biti uspješni na temelju vlastitog znanja ili iskustva sa sportom.

Treća vrsta predviđanja su vrste analize, za koje morate proučavati prošle rezultate i statistike prije nego predviđate budući ishod.

 Nogometne vrste su u osnovi poput vrste analize, osim što su obično specifičnije od samog određenog sporta. Oni mogu pokrivati nekoliko sportova ili samo jednu specifičnu vrstu kao što su nogomet ili košarka.

Također se možete kladiti na sportske događaje. To su oklade koje postavljate na određene aspekte igre poput tko će postići prvi gol ili koliko će kartona dobiti određeni igrač u igri.  


Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook