Prethodni članak
Sljedeći članak

SPECIJALIZIRANA TRGOVINA I VETERINARSKA LJEKARNA PET HOME SHOP U ZABOKU: Nudimo vam samo najbolje brendove za vaše ljubimce, ali i stručne savjete

Ulica Matije Gupca 98, od 8:00 do 20:00 h (ponedjeljak – petak), od 8:00 do 14:00 h (subota)

Pet Home Shop je specijalizirana trgovina i veterinarska ljekarna za kućne ljubimce sa stručnim osobljem koje će vam pomoći u odabiru proizvoda i dati savjet prilikom vaše posjete.

Najbolji brendovi hrane, kozmetike, opreme i zaštite protiv buha i krpelja

Kućni ljubimci su članovi obitelji te iz tog razloga u ponudi držimo samo najbolje brendove hrane od kojih ističemo Hill`s, Sam`s Field, Royal Canin, Taste of the wild, Brit i ostale. Osim hrane na jednom mjestu možete pronaći vrhunsku kozmetiku, veliki izbor poslastica i kvalitetnu opremu, kažu iz trgovine.

Zaštitite svoje ljubimce od buha i krpelja te unutarnjih parazita s preparatima koji uspješno djeluju redovnom i pravilnom uporabom, pomozite im dodacima prehrani koji  kod kroničnih oštećenja organizma dužom primjenom pomažu pri dnevnim funkcijama  ili veterinarskom dijetom po preporuci vašeg veterinara iz ponude naše veterinarske ljekarne.

Uz mjesečne akcije koje dostižu popuste i do 50%, nudimo vam mogućnost skupljanja bodova u našem klubu vjernosti Član Obitelji. Prilikom kupovine na potrošenih 80 kn dobivate jedan bod, kada ih skupite 10 imate pravo na jednu kupovinu sniženu s 15% popusta na sve proizvode koji nisu na akciji. Klub Član obitelji nudimo Vam s ciljem da Vašem ljubimcu kupujete po najboljim cijenama.

Pomoć udrugama koje zbrinjavaju napuštene životinje

Zajedno pomažemo udrugama koje zbrinjavaju napuštene životinje. Ako poželite kupiti nešto iz naše ponude za udrugu Luč Zagorja, obratite se našem djelatniku, kupovinu tada možete obaviti s 15% popusta, po kupljeno dolazi udruga čim napunimo kutiju za donacije. Na ovaj način zajedno sudjelujemo u pomaganju onima kojima je naša pomoć najpotrebnija.

Naša poslovnica se nalazi u ulici Matije Gupca na kućnoj adresi broj 98, na samoj žili kucavici grada Zaboka. Radno vrijeme je od 8:00 do 20:00 h (od ponedjeljka do petka), subotom od 8:00 do 14:00 h, dok naš savjet možete dobiti na broj telefona 049/638103.

Kako bi vam kupovina kod nas bila ugodnija navratite u društvu ljubimca, ovdje su uvijek dobrodošli, dopustite im da sami izaberu, a naše vrijedne djelatnice nagradit će ga slasnom poslasticom.  Ukoliko Vam ipak nismo na dohvat ruke posjetite našu web stranicu pethomeshop.hr, pozivaju iz Pet Home Shopa.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook