Prethodni članak
Sljedeći članak

Moderne tapete za zid umjesto klasičnih pločica

Preuredite vaš životni prostor onako kako ste oduvijek željeli i odaberite neke od brojnih zanimljivih motiva koji će pridonijeti ugodnijoj atmosferi.

Fototapete su idealno rješenje za kreativno uređenje interijera koje svakom prostoru daje dozu osobnosti. Različitost boja, uzoraka i tekstura otvara vam brojne mogućnosti kada je u pitanju uređenje dnevnog boravka, kupaonice ili kuhinje. Osim toga, tu su i  fototapete za zid  za dječju sobu koje će zasigurno oduševiti naše najmlađe. Za svevremenski stil odaberite klasične motive s jedinstvenom kombinacijom tekstura, uzoraka i neutralnih tonova, dok će cvjetne pozadine osvježiti svaki životni prostor.

Tapete su također prikladne i za kuhinju i kupaonicu. Međutim, prilikom odabira treba obratiti pažnju na materijal, jer nisu sve tapete prikladne za postavljanje u prostorijama u kojima je prisutna visoka vlažnost zraka. 

Samoljepljive tapete za kuhinju  namijenjene su za postavljanje iza kuhinjskog pulta, budući da su otporne na sve utjecaje poput vode, pare, habanja i sl. Unesite u svoju kuhinju dašak elegancije te potražite modernije tapete poput imitacije srebra ili srebrnih valova. Ako, ipak, želite „komadić“ prirode u svom domu, možete se odlučiti za neki od 50-ak raznih motiva kao što su motivi mora, šume, cvijeća, pejsaža i tako dalje.

Romantičnim dušama najviše će se svidjeti cvjetne tapete čiji motivi odišu elegancijom i profinjenošću. Uredite kuhinju po vlastitom ukusu, no u obzir svakako uzmite i postojeći  kuhinjski namještaj .

Važno je spomenuti da je pozadina ovakvih tapeta stabilna, što znači da se tijekom vremena neće širiti niti skupljati. Veoma jednostavno se postavlja, a ne manje važno, možete je bez problema prati pomoću običnog sredstva za čišćenje. Visokokvalitetna površina izrađena od PVC materijala otporna je na sve uvjete koji prevladavaju u domovima.

Prilikom uređenja doma jedna od najvažnijih stvari o kojima trebate razmisliti je taj hoćete li bojiti zidove ili ćete ih ukrasiti tapetama. Ako se odlučite preurediti, no ne i u potpunosti transformirati vaš životni prostor, onda su tapete za zid najbolji odabir. Dolaze u raznim uzrocima, bojama i motivima tako da ćete veoma lako odabrati one koje će „upotpuniti“ vaš prostor onako kako ste oduvijek željeli.

Izvor slike:

Dovido.hr

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook