Prethodni članak
Sljedeći članak

Prošlost je budućnost!

Predložili ste da vratimo stare pakete - učinjeno. Iskoristite promotivnu ponudu i odaberite najpovoljnijje pakete u zadnje 3 godine.

Uz optički internet surfaj, gledaj filmove ili kontaktiraj obitelj u inozemstvu. Sve to, i više, možeš samo uz najbržu vezu kod domaćeg telekoma. Pusti mašti na volju, uživaj u trenutku i iskoristi sve što digitalni svijet može ponuditi. Sada je vrijeme da se priključiš generaciji koja živi bez granica i pokažeš koliko je brzina bitna.

Provjeri pakete u optičkoj mreži već od 17,93 €/mj. (135,09 kn/mj.), brzinom od 300/200 Mbps i to bez ugovorne obveze! Za one koji žele više tu je Pro paket s brzinom od 1000/500 Mbps po akcijskoj cijeni od 22,45 €/mj. (169,15 kn/mj.) bez ugovorne obveze! Tu je i WiFi mreža s paketima već od 17,99 €/mj. (135,55 kn/mj.) brzinom od 30/5 Mbps, bez ugovorne obveze!

Posebno su istaknuli da za svakog novog korisnika koji se pridruži njima kao operateru možete ostvariti 1 mjesec besplatnog interneta. Nađite još nekoga tko će se njima pridružiti kao korisnik i uživajte mjesec dana u besplatnom internetu! Obratite pažnju na to da kod njih nema skrivenih troškova i usluge pružaju bez ugovorne obveze.

Kako bi bio spreman za sve izazove potrebna ti je najbrža i najstabilnija veza kod domaćeg telekoma.

Za detaljnu provjeru usluga dostupnih na vašoj adresi molimo da ih kontaktirate na 042/ 420 420 ili putem društvenih mreža.

Sve o NOVIM paketima u najbržoj mreži kod domaćeg telekoma možete naći na www.mtnet.hr.

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook