Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovih 5 horoskopskih znakova su najgori vozači

Provjerite kojih pet horoskopskih znakova se smatra najlošijim vozačima, zašto je to tako i nalazi li se i vaš znak na našem popisu

Vožnja je vrlo važan segment današnje svakodnevice. Značajno utječe na životni stil mnogih pojedinaca koji su često na putu, a nikako nisu voljni čekati buseve, vlakove ili tramvaje kako bi stigli na željenu lokaciju. Ponekad nam se čini da ono najgore što se nalazi u nama izađe na površinu upravo kada smo iza volana. Kada ste u šetnji ulicom, sigurno nećete početi vikati na nekoga jer mu se ne sviđa kako vozi, hoda ili nešto slično. Iza volana smo zatvoreni u svom vozilu i nitko nas ne može čuti te nam se često može desiti da dignemo glas na nekoga tko možda krši pravila ili je nepristojan.

Glas dižemo najčešće na druge loše vozače koji griješe u prometu ili pak na neki način mogu ugroziti druge. Puno je faktora koji mogu vozača učiniti lošim, ali čini se da vještina snalaženja u prometu može ovisiti i o horoskopskom znaku individualaca i njihovom psihološkom potretu. Provjerite stoga kojih pet horoskopskih znakova se smatra najlošijim vozačima, zašto je to tako i nalazi li se i vaš znak na našem popisu.

Ovan

Nadimak za ovnove vozače treba bi biti “road rage”. Popularan je to pojam za osobe koje lako izgube staloženost kada se nalaze na cesti. Budući da su ovnovi tvrdoglavi i impulzivni, teško mogu svoje emocije držati pod kontrolom, a to se najbolje može vidjeti tijekom vožnje. Potrebno im je puno truda kako bi zadržali kontrolu i to je nešto na čemu moraju poraditi i kada nije riječ o vožnji.

Strijelac

Pripadnici ovog znaka vrlo vjerojatno će promatrati ostale vozače. Jako im se teško koncentrirati i pažnju im mogu odvući razni događaji koji se odvijaju pored ceste. To je jako problematično kada je o vožnji riječ jer strijelci vrlo lako mogu ne primijetiti neki od prometnih znakova te na razne načine prekršiti pokoje pravilo.

Bik

Bikovi su uglavnom mirni i staloženi, ali znaju biti kompetitivni i to nikako nije dobro kada je riječ o vožnji. Vrlo su zaštitnički nastrojeni prema svojem vozilu i poziciji u prometu pa će im jako teško sjesti kada im netko oduzme prednost ili se ubaci ispred njih na cesti. Zbog toga mogu izgubiti koncentraciju te im se zna potkrasti poneka greška u prosudbi što može biti vrlo loše.

Ribe

Ribe su vrlo emocionalni znakovi pa bi ih i najsitniji detalji u prometu mogli uzbuditi što može imati negativan efekt na njihovu vožnju. Možemo samo zamisliti koliko je teško voziti na taj način, a isto tako je jako teško dobro voziti kada imate suze u očima. Ribe su ipak solidni vozači kada je riječ o kraćim relacijama, no kada idete na godišnji odmor u neku od top destinacija, volan ipak prepustite nekom drugom.

Vodenjak

Jedna od najizraženijih karakteristika vodenjaka je njihova jedinstvena i inovativna osobnost. Vodenjaci vole sami stvarati svoja pravila i poštuju tuđa samo ako idu njima u prilog. Jasno je odmah kako je to izuzetno loše kada je o vožnji riječ i može dovesti do raznih problematičnih situacija. Ako primijete da ih nitko ne gleda, vodenjaci neće imati problem prekršiti pravilo ili dva kako bi došli do željenog cilja.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook