Prethodni članak
Sljedeći članak

Otvorena STIHL trgovina i servis u Zaboku

Danas je tvrtka Horti Ekskluziv u Zaboku otvorila specijaliziranu STIHL poslovnicu. Uskoro kreće sezona radova na otvorenome pa je ovo idealno vrijeme da svratite do njih. Bilo da se radi o piljenju, košnji, rezanju, čišćenju ili brušenju – STIHL sve korisnike oduševljava vrhunskom kvalitetom i pouzdanošću. Poslovnica nudi široku ponudu uređaja koji su potrebni za svu vrstu radova u Vašem vrtu, okućnici, poljoprivredi,šumarstvu ili građevinarstvu. Uz motorne pile, trimere, kosilice za travu, škara za živicu, sječkalica, prskalica, uređaja za čišćenje, u zadnje vrijeme širi se asortiman i na motorne kopačice i aku program. U trgovini možete pronaći i sav rezervni materijal i sve potrošne dijelove STIHL uređaja.

Veoma je bitno što ova poslovnica nudi i izvrsnu servisnu podršku i uvijek su vaši uređaji u dobrim rukama. - Ciljano pronalazimo uređaje za naše kupce slušajući sve njihove želje i potrebe. Veliki plus je ako kupite neki uređaj i da ga na istom mjestu možete servisirati. Mi svim našim kupcima možemo demonstrirati i prvo uključivanje uređaja tako da ne trebaju vrijeme provoditi čitajući upute. Cilj poslovnice je okupiti i firme koje će dolaziti u ovu poslovnicu i servisirati svoje uređaje upravo kod nas jer nudimo kompletnu podršku - istaknuo je komercijalist u Horti Ekskluziv Antun Posavec.

Visoki standard STIHL motornih uređaja osigurava se strogim zahtjevima kvalitete u svim poslovnim područjima. Tko kupuje STIHL proizvode, investira dugoročno. Direktor Horti Ekskluziv Damir Hucika je istaknuo veliko zadovoljstvo što je otvorena STIHL poslovnica u Zagorju, točnije u Zaboku jer je, kako je rekao, Zagorec po srcu i duši.

– STIHL je jednostavno vodeća marka u svijetu i želimo dokazati i razvijati sve što se tiče tog brenda i u Zaboku. Stvarno se može ovdje pronaći sve što je potrebno za radove na otvorenome, bilo da je proljeće, ljeto ili jesen. Bazirali smo se na tome i da imamo servis i da se kupcima pruži pomoć i da se riješe svi eventualni popravci na jednom mjestu – rekao je.

STIHL osigurava i zamjenske rezervne dijelove motornih pila i motornih uređaja minimalno deset godina nakon prestanka njihove proizvodnje. Originalni zamjenski dijelovi prepoznaju se po STIHL logotipu ili po stiliziranom slovu S na oznaci zamjenskog dijela.

Sjedište tvrtke Horti Ekskluziv nalazi se u Svetom Ivanu Zelini na adresi Črečan 36D, Sveti Ivan Zelina. Posjetite poslovnicu još danas jer povodom otvorenja vrijedi 10% popusta na stojeve kod gotovinskog plaćanja. O daljnjim sezonskim akcijama i sve informacije možete pronaći na stranici STIHL Hrvatska https://trgovci.unikomerc-uvoz.hr/ i na Facebook stranici https://www.facebook.com/hortiekskluziv1.

Radno vrijeme trgovine, a i servisa je svakim radnim danom od 08:00 do 16:00, a subotom od 08:00 do 13:00 sati.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook