Prethodni članak
Sljedeći članak

OTVOREN JYSK U KRAPINI: 'Krapina nam je, već duži niz godina, bila na listi prioriteta za otvaranje naše trgovine''

Danas u Krapini je otvorena trgovina JYSK - danski lanac za opremanje i uređenje doma

Danas u Krapini je otvorena trgovina JYSK - danski lanac za opremanje i uređenje doma. Uz široku ponudu i educirane djelatnike koji jamče visoku kvalitetu usluge, novouređena JYSK trgovina kupcima će ponuditi potpuno novi doživljaj kupovine uz jednostavno pronalaženje proizvoda i vrhunskog namještaja s danskim potpisom. JYSK je na hrvatskom tržištu prisutan od 2009. godine, a trenutno broji čak 46 prodajnih mjesta diljem Hrvatske.

 

Otvorenju je prisustvovao gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović koji je kazao da ga iznimno veseli svako novo otvaranje trgovina jer to znači bolja ponuda za stanovnike i nova radna mjesta. – Svaka nova trgovina na području Krapine donosi i nova radna mjesta i novci, koje je možda netko trošio u drugim mjestima, sada će se zadržati ovdje u Krapini. Izuzetno mi je drago što je ovakav brend kao JYSK, došao u Krapinu jer to znači i veću fluktuaciju naših građana, naši građani neće morati putovati u druge gradove da bi kupili nešto što im je interesantno iz tog asortimana. Kad dođu ovdje, onda će zasigurno obići i druge trgovine i druge lokacije u gradu, možda usput popiju i kavu, sve će to zaokružiti jednu priču. Znamo da prema Krapini ne gravitiraju samo građani Krapine, već su tu i naše okolne općine, što više građana dolazi u Krapinu, vjerujem da će i tada biti veća potrošnja u Krapini. Iznimno nam je drago zbog dolaska jednog ovakvog brenda u Krapinu, kao što je JYSK, to je znak da se Krapina prepoznaje kao destinacija u kojoj se isplati otvarati nešto novo. – kazao je gradonačelnik Gregurović i dodao je kako je ovo treća novootvorena trgovina u Krapini u posljednjih par mjeseci.

 

-Otvaranjem tih trgovina, zaposleno je oko četrdesetak novih radnika, što uistinu nije malo. Imamo dva veća trgovačka lanca i nekoliko brendova koji žele doći ovdje u Krapinu, mi im trenutno tražimo neke adekvatne lokacije. Postoji i potreba za stanovima na području grada tako da i u tom smjeru pripremamo određene stvari, kako bi se u skorije vrijeme krenulo s izgradnjom neke stambeno – poslovne zgrade – rekao je gradonačelnik.

Nova trgovina uz izvrstan asortiman donosi novitete u uređenju prodajnog prostora prema novom skandinavskom konceptu 3.0. upravo kako bi se osigurala bolja izloženost i preglednost svih proizvoda. Cjelokupan prostor osvježavaju drvene podne obloge, a posebna pažnja usmjerena je i na osvjetljenje za bolji doživljaj i ugodu tijekom kupovine. Novost su i osvjetljene police s dekorativnim artiklima, te novi nosivi elementi. U prostoru se nalaze i postavke asortimana u posebno uređenim kreativnim kutevima, koji će kupcima pružiti dodatnu inspiraciju tijekom izbora odgovarajućih proizvoda.

 

Country Manager JYSK-a za područje Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije Vesna Kukić Lončarić kazala je kako su se Zagorci baš veselili otvorenju JYSK-a u Krapini. – Mi se isto tako veselimo jer, nakon 11 godina kako JYSK posluje u Hrvatskoj i nakon dugog traženja lokacije u Krapini, konačno smo otvorili ovdje. Krapina nam je uvijek bila na listi prioriteta i konačno smo pronašli adekvatnu lokaciju koja nam odgovara po kvadraturi i po svemu.Sretni smo i zadovoljni što danas upravo otvaramo u Krapini. Trgovina je velika 1250 kvadrata, a sami prodajni prostor je 950 kvadrata. Zaposlili smo 8 novih djelatnika kojima želim dobrodošlicu u JYSK obitelj. Strategija JYSK-a generalno na razini grupacije su otvaranja. JYSK ne staje s ekspanzijom, mi krizu vidimo kao potencijal za daljnji rast, razvoj i za daljnju ekspanziju – poručila je Kukić Lončarić. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook