Prethodni članak
Sljedeći članak

Osvježite svoj interijer

Bez obzira na to živite li u svome domu već godinama ili ste se tek smjestili, uvijek je dobro unijeti nešto novo u interijer kako biste ga osvježili. Što odabrati u tu svrhu, pročitajte u nastavku.

Podne svjetiljke – odlična ideja za osvježenje interijera

Prošli ste kroz svoj dnevni boravak ili hodnik već bezbroj puta i svaki ste put pomislili kako u njemu nešto nedostaje, ali ni sami niste sigurni što to. Jeste li razmišljali o novoj podnoj svjetiljci? Naime, kada uređujemo interijere, uglavnom se fokusiramo na stropnu rasvjetu i zanemarujemo druge vrste. Zbog toga su vrlo često određeni dijelovi prostorija loše osvjetljeni i djeluju zaboravljeno. Kako biste spriječili takve situacije, razmislite o podnim svjetiljkama. Podne svjetiljke, a posebice visoke lampe , odlična su ideja jer ne zahtijevaju gotovo nikakvu instalaciju ni zahtjevno postavljanje, a podižu izgled svakog interijera gotovo u trenu. Osim toga, pojedini modeli visokih lampi imaju i pomoćni stolić na koji možete odložiti potrebne sitnice, ali i zanimljive ukrase.

Neobični tanjuri – savršena tema za razgovor

Kad vam dođu gosti na svečani objed, tada nikako ne želite svoje kulinarske specijalitete poslužiti u svakodnevnim tanjurima, među kojima sigurno ima pokoji koji ima sitna oštećenja uz rub ili čiji su se motivi isprali nakon dugogodišnjeg korištenja. Kako biste to izbjegli, razmislite o tome da nabavite nove, zanimljive tanjure, na kojima će vaše delicije doći do pravog izražaja. Neobični tanjuri često su stvar koja potiče zanimljive razgovore.

Kada kupujete tanjure, tada potražite duboke, plitke i desertne tanjure istog stila kako biste bili sigurni da imate cijeli komplet na raspolaganju. Naravno, ako vidite tanjur posebnog dizajna koji je samo jedan, uvijek ga možete iskoristiti kao ukras u interijeru.

Dobro je poznato da sitnice čine naš život, i ponekad je vrlo jednostavno uz pomoć upravo tih sitnica unijeti nešto novo, što će vas razveseliti i učiniti našu svakodnevicu zanimljivijom.

Izvor slike:
Prostock-studio / Shutterstock.com

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook