Prethodni članak
Sljedeći članak

LJETO U ORŠIĆU: Vikend br.2

PROGRAM ZA OVAJ VIKEND:
30.6.  (četvrtak) 21:00
PREDSTAVA - ADAM SCENA - ŠUND NAŠ SVAGDAŠNJI
Autor:Robert Krajinović
Redatelj:Robert Krajinović
Producent:ADAM scena, Zagreb
Izvođači:Nevena Vukes, Robert Krajinović, Monika Mihajlović i Adam Končić
Radnja predstave je smještena u tv studio lokalne televizije koja je u raspadu. Lijepa tv voditeljica Lana Pišček bori se sa amaterizmom i neradom zaposlenika na spomenutoj televiziji i na sve načine pokušava održati profesionalni nivo što joj baš ne ide lako od ruke. U svoju emisiju kolažnog karaktera ugošćuje razne tipove gostiju, od pri-prostog novopečenog saborskog zastupnika, preko wanna bee pjevačice i samoprozvane kraljice instagrama do netalentiranog nadobudnog pjevača iz talent showa... Pratimo niz komičnih pjevačkih i plesnih nastupa spomenutih gostiju i sve nam djeluje poznato, jer slične situ-acije gledamo na svim programima svih tv-kuća, što nam nude šund i jeftinu zabavu.
ulaz besplatan
1.7.  (petak) 21:00
PREDSTAVA - TEATAR MORUZGVA - Jel tako Zorane?

Predstava Kazališta Moruzgva u koprodukciji s Kazalištem Marina Držića u Dubrovniku radi se po književnom predlošku virtuoza kratkih priča, Tanje Mravak, koja je minijaturu naslova Jel’ tako, Zorane? napisala upravo za tu svrhu. Priča u fokusu ima obiteljski događaj koji razotkriva njihove neuralgične točke iz prošlosti, istovremeno se ispreplećući s aktualnim događajem člana obitelji koji je nehotice izazvao sukob s osobom drugačije nacionalnosti. Vječno, pa tako i danas, aktualne teme u ovom su tekstu oblikovane uz veliku dozu humora koji se s jedne strane suptilno poigrava s klišejima dalmatinskog mentaliteta, a s druge donosi toplu ljudsku priču o malim, svima nama tako bliskim, sudbinama o kojima se često ne usudimo govoriti. Upravo je prepoznavanje na ljudskoj osnovi jedna od bazičnih kvaliteta Tanjinog pisma, na čemu će se inzistirati i u kazališnoj formi u adaptaciji i režiji Tamare Damjanović, dok će lica na sceni iznijeti Ecija Ojdanić (u alternaciji s Barbarom Nolom), Goran Grgić (u alternaciji s Vedranom Mlikotom), Csilla Barath Bastaić (u alternaciji s Ivom Kraljević) , Paško Vukasović (u alternaciji s Ivanom Čuićem), te Petra Svrtan (u alternaciji s Ivom Šimić).

Uloge:
Ecija Ojdanić/Barbara Nola
Vedran Mlikota/Goran Grgić
Csilla Barath Bastaić/Iva Kraljević
Petra Svrtan/Iva Šimić Šakoronja
Paško Vukasović/Ivan Čuić
Nakon predstave družimo se i zabavljamo uz THE SWAY BAND

2.7.  (subota) 21:00
KONCERT – ANTE GELO BAND, ALEN ĐURAS I IVA AJDUKOVIĆ

 Za odličnu atmosferu u dvorcu Oršić pobrinuti će se poznati hrvatski gitarist Ante Gelo sa svojim bendom. Ante je jedan od najistaknutijih hrvatskih gitarista koji je tijekom karijere nastupao diljem svijeta, a s velikanom Oliverom Dragojevićem svirao je u najvećim svjetskim dvoranama u Parizu, New Yorku, Londonu i Sydneyju. Njegov nastup upotpunit će glazbenici koje smo upoznali u emisijama The Voice i A strana:  Alen Đuras i Iva Ajduković koji će izvest svjetski poznate hitove u vlastitom aranžmanu.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook