Prethodni članak
Sljedeći članak

Ljekarna Zubić otvorila je novu poslovnicu u Zaboku i tim vas povodom časti s 15% popusta na sav asortiman!

Ljekarna Zubić preselila se u potpuno novi i moderan prostor u Zaboku. Sada se nalaze na adresi Matije Gupca 34a, nasuprot zabočke ispostave Doma zdravlja i crkve.

Velik i prekrasan prostor ljekarne nudi širok asortiman lijekova, kozmetike, dodataka prehrani, tlakomjera i sličnih malih uređaja koji se koriste u zdravstvene svrhe.

Za one najmlađe u prostoru se nalazi i veseli kutak gdje se oni mogu zabaviti dok roditelji obavljaju svoju kupnju, isto tako možete pronaći tlakomjer i vagu s prikazom indeksa tjelesne težine. Ispred same poslovnice nalaze se i četiri parkirna mjesta tako da možete bezbrižno parkirati svoj automobil i obaviti svoju kupovinu u ljekarni.

Povodom otvorenja, ovaj tjedan sve kupce očekuje popust od 15% na sav asortiman, osim lijekova na recept. Uz spomenuti popust, kupce uz kupnju očekuju i prigodni poklončići.

U ljekarni vas očekuje stručno i komunikativno osoblje koje će vam odgovoriti na sva vaša eventualna pitanja i pomoći kod vaše kupnje.

Ljekarne Zubić uspješno posluju još od 1995. godine, a sjedište im se nalazi u Krapini (Ulica Ksavera Šandora Đalskog 1), a uz Zabok i Krapinu, možete ih potražiti i svoju kupnju obaviti i u Radoboju (Radoboj 9).

Radno vrijeme Ljekarne Zubić je radnim danom od 7 do 20h, a subotom od 7,30 do 13h, a nedjeljom ne rade. Zapratite ih na njihovoj službenoj Facebook stranici i Instagramu gdje redovno objavljuju stručne članke, savjete i aktualne popuste. Iskoristite pogodnosti i dođite u novi prostor Ljekarne Zubić!

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook