Prethodni članak
Sljedeći članak

CLEAN FACTORY: Jeste li svjesni koliko se štetnih tvari krije ispod čistih površina?

Briga o zdravlju postaje jedna od glavnih smjernica današnjica. Upravo zato, sve više raste svijest o dubinskom čišćenju namještaja. Nismo ni svjesni koliko štetnih tvari se krije ispod površine istih, iako nas najviše brinu mrlje. Rješenje za sve to ima već dobro poznata tvrtka Clean Factory vlasnice Nikoline Heršak, magistre ekonomije koja je svoju ideju pretvorila u stvarnost. Nedostatak vremena sve većeg broja ljudi za nju je postala dobra poslovna prilika. Svojom originalnošću, ali i kvalitetom stvara lanac zadovoljnih klijenata. Brojne pozitivne recenzije i iskustva s ovim obrtom možete vidjeti na njihovim službenim stranicama.

- Ono što ovu ekipu posebno veseli i ispunjava je čišćenje limenih ljubimaca. Putovanja su svakako ugodnija u čistom automobilu, zar ne - kaže Nikolina.

Certifikat PH detailinga dao im je odličnu podlogu da ovaj posao obavljaju kvalitetno. Njihov trud, zalaganje i ljubav prema istome svakako zaslužuju podršku i priliku.

Nikolina se od srca zahvaljuje svima koji su Clean Factoryu pružili povjerenje i priliku, podijelili pozitivna iskustva i time zajedno s njom proširuju Clean Factory obitelj. Svatko od klijenata jednako je važan jer povjerenje svakog od vas stvara ovu priču još jačom. Znamo da je teško prihvatiti novitete, no Clean Factory je svoj rad svakako opravdao što potvrđuje sve veće zanimanje za ovom tvrtkom. Kako bi njihova ponuda bila potpuna, svakako im se možete obratiti i za ostale vrste čišćenja. Svakako nude odličan omjer cijene i kvalitete, a i vrijedi podržati mlade poduzetnike koji se u današnjem moru prijetnji odluče odvažiti na vlastiti posao.

Nemojte dvojiti već im se obratite za sva pitanja na broj 099/ 875 2181 ili mail [email protected]. Svako zapratite njihov rad na Facebooku i Instagramu i uvjerite se sami u posebnost Clean Factorya.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook