Prethodni članak
Sljedeći članak

Imate malo prostora kod kuće? Kupite umjetno božićno drvce u maloj veličini, koje će i dalje biti čarobno

Sasvim je uobičajeno da ljudi kod kuće nemaju viška mjesta. Čim se približi Božić, mnogi gledaju što im je dograđeno u domu, da je sve manje mjesta za božićno drvce.

Netko je dobio djecu, pa drvce ne može biti gdje je bilo, netko se preselio u manje, jer prostranu kuću ili stan nije mogao ekonomski "zategnuti". Ako već trebate mali bor iz bilo kojeg razloga, odaberite iz bogate ponude na svijetdrveca.hr.

Drveće za svakog kupca

Ponuda e-trgovine svijetdrveca.hr zaista je ogromna. Možete kupiti npr. umjetno božićno drvce 120 cm , koje bi vam sa visinom moglo odgovarati. Što kažete na umjetno božićno drvce bijeli bor visine 120 cm? Upravo takvo drvce sada možete kupiti u ovoj e-trgovini s popustom na originalnu cijenu.

Bor je jedno od najpopularnijih drvaca, a spomenuti umjetni model je svečan i lijep i bez božićnih ukrasa zahvaljujući svojoj bijeloj boji. Bilo da ga ukrasite srebrnim, zlatnim, crvenim ili, na primjer, plavim kuglicama, sve boje savršeno pristaju uz njega.

Kod nas možete kupiti i male umjetne borove u kategoriji 60-110 cm. Čak i ako želite imati umjetni borovi  na stolu ili, primjerice, komodi, ovi kriteriji visine će vam to omogućiti.

Druga opcija je umjetno božićno drvce 150 cm , koje mnogi od nas također mogu smatrati manjim tipom, zatim slijede viša drvca.

Uska drvca čak i u saksiji

Druga mogućnost odabira božićnog drvca za manje prostore je pogledati kategoriju uskih drvaca. Uostalom, bitna je samo širina, hoće li stablo stajati na zemlji ili negdje drugdje. Također, drvca u saksiji su kategorija u kojoj možete pronaći mala drvca. Pritom su doslovno čarobna, ne treba im stalak, a možete ih ukrasiti i saksijom za cvijeće.

Pogledajte na svijetdrveca.hr i odaberite drvce koje vaš prostor dopušta. Ovdje ćete sigurno pronaći pravo i lijepo božićno drvce.

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook