Prethodni članak
Sljedeći članak

Dođite na radionicu mobilne fotografije

Lokalna akcijska grupa Zagorje-Sutla poziva sve zainteresirane na radionicu, odnosno tečaj mobilne fotografije koji će se održati 7.11.2022. godine (ponedjeljak) s početkom u 10:00 sati u restoranu Villa Zelenjak-Ventek u Kumrovcu.

Ukoliko ste poljoprivrednik koji želi poboljšati plasiranje svojih poljoprivrednih proizvoda boljim fotografijama, ugostitelj koji želi svojoj gastronomskoj ponudi dati bolji vizualni doživljaj ili jednostavno, iz bilo kojeg razloga, volite fotografirati svojim mobilnim telefonom i želite naučiti još poneki trik kako te fotografije učiniti boljima, onda je ova radionica baš za vas. Tečaj se sastoji od dva dijela – fotografiranja poljoprivrednih proizvoda mobitelom te fotografiranje jela/hrane mobitelom, svaki trajanja po 2 sata. Sudionike radionice će svim tajnama mobilne fotografije poučiti profesionalni tim SG Studio SpinakerGraphics iz Zagreba koji se već 15 godina uspješno bavi fotografiranjem hrane i proizvoda. Čitavo vrijeme će na tečaju biti prisutan i predstavnik tvrtke Prizma d.o.o. koji će nam posuditi i prezentirati za tečaj sav potreban pribor (rasvjeta, softboxovi, whiteboxovi). Svi polaznici tečaja imat će poseban popust u tvrtki Prizma d.o.o. na prezentirani pribor u trajanju od 60 dana. Prijaviti za sudjelovanje se možete putem sljedećeg Google obrasca: https://forms.gle/hautRTP7YTGKZZS29, a za sva pitanja možete kontaktirati LAG putem e-maila [email protected] ili na broj mobitela 099/660-2540. Sudjelovanje je besplatno. Predviđeni broj sudionika je 20. Sve što vam je potrebno za radionicu je smartphone, dobra volja i kreativnost. Više informacija na FB i web stranici LAG-a Zagorje-Sutla.

Tečaj se provodi kao projektna aktivnost u okviru međuteritorijalnog projekta suradnje "Okusi tradicije" koji je financiran sredstvima Europske unije - Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj: Europa ulaže u ruralna područja.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook