Prethodni članak
Sljedeći članak

Gradite li ili renovirate kuću? Jeste li zamijenili prozore, poboljšali fasadu? Ne zaboravite na ventilaciju kako bi spriječili nastanak vlage!

Svatko tko gradi ili obnavlja svoj životni prostor želi da mu dom bude oaza blagostanja!

Centralni sustavi su stvar prošlosti i zamjenjuju ih decentralizirani sustavi

Decentralizirani ventilacijski sustav s rekuperacijom zapravo je sličan centralnom, s tom razlikom što ga je, u odnosu na potonji, znatno lakše ugraditi. LUNOS, kao najbolji decentralizirani sustav u Europi, jeftiniji je, tiši, energetski učinkovitiji, niži su operativni troškovi i ne trebaju ventilacijske kanale koje je potrebno čistiti!

LUNOS – Ventilacijski sustav bez konkurencije

Na hrvatskom tržištu uspješno poslujemo preko 2 godine, a na slovenskom I više od 20 godina. Tehnički podaci za Lunos sustave dokazuju superiornost visokokvalitetnog njemačkog proizvoda koji se stalno usavršava i cjenovno je vrlo pristupačan. Pogodan je za novogradnju i adaptaciju.

Bez odgovarajuće ventilacije, dolazimo do katastrofe!

Kada ne osiguramo dovoljno ventilacije u našem domu, dolazimo do katastrofe. „Od povećane vrijednosti CO2 u prostoru, povećane razine vlage, nedostatak kisika, pojava plijesni, loša kvaliteta zraka u prostoru općenito I sve skupa utječe na kvalitetu I zdravstveni aspekt života. Te posljedice postaju još izraženije tijekom godina boravka u takvim prostorijama”, upozorava direktor, napominjući kako ljudi koji su se odlučili na sustav ventilacije bilježe veliki napredak u kvaliteti života.

Best Award 2016 – Lunos postao najbolji ventilacijski sustav u Europi .U ovom trenutku decentralizirani Lunos sustavi koriste više od 50% manje energije za vlastiti rad od centralnih sustava, tiši su i jeftiniji već u smislu ulaganja, nemaju troškove održavanja i imaju dulji životni vijek od centralnih sustava. Njihova dodatna prednost je i poseban filter za pelud, što je idealno rješenja za alergičare.

 

Ključne prednosti decentraliziranih ventilacijskih sustava

-Personalizirana udobnost: s decentraliziranim sustavima, ukućani imaju kontrolu nad protokom zraka, temperaturom i brzinom ventilacije u svakoj sobi. Ova prilagodba omogućuje individualne preferencije udobnosti, osiguravajući zadovoljenje svačijih potreba.

- Poboljšana kvaliteta zraka u zatvorenom prostoru: Decentralizirani sustavi aktivno uklanjaju zagađivače, alergene i višak vlage iz svake prostorije. Ovaj ciljani pristup sprječava širenje zagađivača i pomaže u održavanju zdravijeg unutarnjeg okoliša.

- Energetska učinkovitost: Neovisnim provjetravanjem svake prostorije, decentralizirani sustavi eliminiraju potrebu za klimatizacijom nenaseljenih prostora. Ovaj učinkovit pristup dovodi do značajnih ušteda energije, što rezultira nižim računima za komunalije i smanjenim utjecajem na okoliš.

-Smanjenje buke: Decentralizirane ventilacijske jedinice dizajnirane su za tihi rad, stvarajući mirno i neometano unutarnje okruženje. Recite zbogom stalnom zujanju centraliziranog sustava i uživajte u prostoru bez buke.

Za više informacija I dogovor za besplatan izvid ispunite kontakt obrazac na www.lunos-hrvatska.com ili nazovite 01 4816 581 za vrijeme radnog vremena.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook