Prethodni članak
Sljedeći članak

Grading namještaj – pouzdani partner za opremanje privatnih i poslovnih prostora

Kuće, stanovi, vikendice, uredi, poslovni prostori, hoteli…Preko 30 godina Grading je pouzdani partner u kompletnom opremanju prostora bilo koje namjene.  Pružaju uslugu stručnog savjetovanja, projektiranja i vizualizacije.  

Vlastita proizvodnja, suvremena tehnologija i višegodišnje iskustvo u proizvodnji pločastog i tapeciranog namještaja Grading čini pouzdanim partnerom za opremanje svih vrsta privatnih i poslovnih prostora.

Kvaliteta Gradingovog namještaja prepoznata je diljem cijele Hrvatske ali i šire. Namještaj iz  Bedekovčine tako osim u prodajnom centru u Bedekovčini možete potražiti i u salonima veleprodajnih partnera u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Krku, Opatiji, Daruvaru, Novoj Gradišci te u nekoliko gradova susjedne Slovenije.

Opremanje hotela

Posebno su ponosni što njihov namještaj uljepšava novootvoreni hotel In Excelsis u Novalji na otoku Pagu. Dizajnerski namještaj sa pomno odabranim materijalima i bojama pruža maksimalan komfor svakom posjetitelju.

Za potrebe opremanja ovog predivnog hotela u tvornici u Bedekovčini izradili su: krevete sa bogatim uzglavljima, trosjede, komode, fotelje, kutne garniture, bar (otok) u predsjedničkom aparatmanu te jedinstvene trosjede kod recepcije hotela. Kvaliteta izrade vidljiva je i u najmanjim detaljima. Tako je prostor cijelog hotela od predvorja, restorana, spavaćih soba i predsjedničkog apartmana opremljen jedinstvenim namještajem iz njihove vlastite proizvodnje.

 

Opremanje poslovnih prostora

Uredski namještaj sve se više izrađuje po mjeri, cilj Gradinga je u svaki ured unijetii funkcionalnost i ergonomiju koja će udovoljiti i najzahtjevnijim profesionalcima. Svakom projektu pristupaju sa puno pažnje sve to kako bi u konačnosti radni prostor u kojem često provedemo i više vremena nego kod kuće bio ugodan.

 

Opremanje privatnih prostora

Kuhinje su namještaj koji se već duži niz godina izrađuje po mjeri. Suvremeni trendovi donose nam sve više noviteta tako da je sada postalo uobičajeno da se namještaj izrađuje po mjeri: predsoblja, kuhinje, spavaće sobe, ugradbeni ormari, kupaonski namještaj...Prostor su tako u mogućnosti u potpunosti prilagoditi vama, vašim željama i potrebama. Namještaj po mjeri najbolje je rješenje za male prostore jer osiguravai estetiku i funkcionalnost.

 

Obratite im se s povjerenjem

Ukoliko znate dimenzije svog prostora već pri prvom dolasku u Grading možete dobiti cijene - skicirajte prostor, ukoliko prostorija ima instalacije označite ono najbitnije; vodu, struju i plin. Stručno prodajno osoblje Gradinga pobrinuti će se da dobijete namještaj koji u potpunosti odgovara vašim potrebama. Detaljno će vas informirati o svim dostupnim materijalima za pločasti i tapecirani namještaj kao i o vrstama okova i mehanizama.

Sve vrste okova, materijala i boja možete uživo vidjeti u prodajnom centru Gradinga na izloženom namještaju.Dolaskom u Grading kupovina postaje brza i jednostavna a kupci odlaze zadovoljni i sigurni da su namještaj kupili na pravome mjestu.

 

Zašto Grading?

-vlastita proizvodnja

-veliki izbor boja i materijala

-veliki izbor elemenata i mehanizama

-veliki izbor standardnog namještaja iz vlastite proizvodnje (mogućnost preinaka)

-izrada unikatnog pločastog i tapeciranog namještaja (prema skici i projektu)

-stručno savjetovanje i projektiranje

-praćenje trendova i noviteta

-korištenje najnovije tehnologije

-stručna izmjera

-vlastita dostava i montaža

-garancija kvalitete

- preko 30 godina iskustva

Za sve upite kontaktirajte ih na [email protected] ili posjetite u prodajnom centru u Bedekovčini, radon vrijeme ponedjeljak-petak 08-19, a subotom 08-16 h.

Ponudu namještaja i puno korisnih informacija možete saznati i na www.grading.hr

 

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook