Prethodni članak
Sljedeći članak

Daruvarske toplice, čudesni dar prirode vraća zdravlje i vitalnost ljudima

Ljekovitost termalnih izvora daruvarskog kraja spoznali su još stari Rimljani

Brojni izvori ljekovite termalne vode, nalazišta ljekovitog mineralnog blata, očuvane povijesne građevine i prekrasni povijesni pejzažni park, prirodne ljepote, brojni sportsko rekreacijski, wellness-spa i medicinski sadržaji čine Daruvarske toplice savršenim mjestom za odmor, rehabilitaciju i povratak tijela u dobru formu.

Daruvarske toplice nalaze se na samo nekoliko minuta hoda do samog centra grada Daruvara. Okružuje ih Julijev park – povijesni pejzažni perivoj i jedan od najstarijih parkova u Hrvatskoj, prekrasne povijesne građevine, kaptirani izvori ljekovite termalne vode, dječje igralište te u neposrednoj blizini park šuma i brojne uređene šetnice.

Daruvarske toplice, ljekovita oaza na izvorima zdravlja

Lječilišni hotel Termal s unutarnjim i vanjskim bazenima s ljekovitom termalnom vodom, vrhunskim fitness centrom, sportskom dvoranom, wellness-spa centrom u kojem se nalaze: finska i infracrvena sauna, parna kupelj, jacuzzi, zona za njegu lica i tijela te solarij. U sklopu hotela se nalaze i tri potpuno opremljene dvorane za održavanje predavanja, seminara i poslovnih skupova.

Villa Arcadia je depandansa lječilišnog hotela s 12 jedinstveno uređenih smještajnih jedinica i povezana je sa restoranom Terasa, koji je već nekoliko godina zaredom uvršten među 100 najboljih restorana u Hrvatskoj.

Uz primjenu ljekovite termalne vode i mineralnog blata Daruvarske toplice specijalizirane su za rehabilitacijske programe liječenja lokomotornog sustava, rehabilitaciju sportskih ozljeda, kao i zdravstveni program prirodne pomoći liječenja neplodnosti te wellness i sportsko-rekreacijske programe. Ljekovita termalna voda ima iznimne koristi kod oboljenja zglobova, tetiva, mišića, perifernih živčanih lezija, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti i smetnji: stresa, umora, smanjene koncentracije i pamćenja, preosjetljivosti, razdražljivosti te smetnji sa spavanjem.

Ljekovitost termalnih izvora daruvarskog kraja spoznali su još stari Rimljani. Od tada do danas, taj čudesni dar prirode vraća zdravlje i vitalnost ljudima! Želiš se uvjeriti?

Uskoro kreće naše darivanje!

DARUVARSKE TOPLICE poklanjaju jednodnevni izlet za 2 osobe (ručak + kupanje).

Sve što trebaš, prati nas na službenoj FB stranici portala Zagorje.com i… sretno!

Informacije i rezervacije:

Daruvarske toplice

Julijev park 1

43 500 Daruvar

T: 043 / 623 623 043 / 623 000

E: [email protected]

W: www.daruvarske-toplice.hr


 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook