Prethodni članak
Sljedeći članak

Blagdansko uređenje doma uz odlične popuste

Najveći cluster trgovina za uređenje doma, Westgate home, ovog vikenda ima fantastične popuste. A kako bi vam olakšali potragu za novim namještajem i dekoracijama, donosimo ideje za blagdansko uređenje doma. Posjetite Home Shopping Weekend, uhvatite odlične popuste a u nastavku pronađite nekoliko ideja za uređenje doma…

Blagdansko vrijeme nam se polako bliži i već se može osjetiti svuda oko nas. Mnogi ljubitelji blagdanskog ugođaja s ukrašavanjem domova kreću već krajem studenog, a ako ste i sami već krenuli s pripremama za uređenje doma u božićnom duhu - donosimo vam ideje za najljepše uređenje iz Westgate Shopping Cityja. 

Ako volite šarenilo, gomile kariranih ukrasa i izobilje svjetlucavih lampica, Božić je pravo vrijeme da to otvoreno i pokažete. Što se tiče uređenja doma za blagdane, možete dekorirati sve, od kamina do stola za večeru, a s posebno odabranim servisom za jelo ili čašama kakve nudi trgovina Möbel Land svaki obiteljski obrok odvest će vas u blagdansku bajku. 

Bez obzira volite li se držati tradicionalne crvene i zelene palete boja ili se pak odlučite za inovativan izgled, detalji poput jastučnica i ukrasnog tekstila pridonijet će blagdanskom duhu u domu. Odličan izbor božićnih jastučića, stolnjaka i tekstilnih detalja pronađite u trgovini jysk. 

Ako želite unijeti malo vintage duha u svoj dom, isprobajte crveno - bijelu kombinaciju boja. Ovo je ujedno i najtradicionalnija božićna kombinacija a bila je osobito popularna 50-ih godina prošlog stoljeća.

Kao jedan od glavnih blagdanskih detalja izdvaja se božićni vijenac. Možete birati između kreativnih vijenaca, upadljivih ideja s lampicama, ili pak jednostavnih crveno-zelenih varijanti, mi smo u Westgateu pronašli pregršt izvedbi.

Moderne čarape za poklone ili pak figurice, patuljici i svima nam dragi orašari pokazat će vaš blagdanski duh u punom sjaju a velik izbor imaju Bima, Tedi i Pepco.

Sve popuste koji vas čekaju ovaj vikend u Westgate Shopping Cityju pronađite na www.westgate.hr

 

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook