Prethodni članak
Sljedeći članak

AGS OTVARA NOVI BENZINSKI SERVIS U KRAPINI

Novi benzinski servis nalazi se na adresi Ulica hrvatskih branitelja 5

AGS sa zadovoljstvom predstavlja novootvoreni benzinski servis u Krapini, čime nastavlja sa širenjem svoje mreže premium benzinskih servisa.

Novi benzinski servis nalazi se na adresi Ulica hrvatskih branitelja 5, a u njoj će, kao i u ostalim poslovnicama, AGS svojim korisnicima nuditi vrhunska premium i standardna goriva, autoplin (LPG), kao i široku ponudu artikala u Quick shopu. U sklopu benzinskog servisa otvoren je i AGS Coffee Time ugostiteljski objekt koji će vam u svom modernom i ugodnom ambijentu nuditi osvježenje uz široku ponudu pića.

 

Vrhunska ponuda i ugodan ambijent uz najviše standarde kvalitete, godinama su zaštitni znak AGS benzinskih servisa, a svojim Drift gorivima omogućuju vašim vozilima povećanje snage i ubrzanje, utječu na smanjenje nečistoća u ispušnim plinovima, pružaju izvrsnu zaštitu od naslaga na usisnim ventilima, produžuju vijek trajanja motora te potiču smanjenje potrošnje.

Posjetite novo prodajno mjestu u Krapini na adresi Ulica hrvatskih branitelja 5 gdje vas očekuje mlad i dinamičan tim, te moderan i ugodan prostor za odmor u kojem se nalazi svježa ponuda hrane i pića, širok asortiman proizvoda koji uključuju program ulja i maziva, raznolik asortiman proizvoda za njegu i čišćenje automobila, te opskrba vozila visoko-kvalitetnim gorivima.

Na dan otvorenja 22. srpnja od 14:30 sati do ponoći natočite svoje metalne ljubimce uz popust do čak 25 lipa po litri na sve vrste goriva, a 10 prvih vozača osobnih automobila osvaja spremnik goriva do 50 litara. Cijeli vikend nakon otvorenja točite Drift premium goriva po cijenama standardnih goriva.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook