Prethodni članak
Sljedeći članak

Magic Net: Jedan od lidera optičkog interneta s najnovijim trendovima

Magic Net osim što nudi najbrži te najpovoljniji optički internet, angažiran je i na području kulture i sporta te novih tehnologija. Istaknuli su svoju podršku našem domaćem avanturistu Tomici Kristiću, autoru knjige Putovanje u Međuzemlje – Udisaj slobode, u njegovim novim avanturama. Od sada ćete moći pratiti njegove avanture i putem njihovih društvenih mreža. Također su već 4 godinu zaredom prisutni na Zagorskom gospodarsko zboru te se nadaju da će u i ove godine biti dio te manifestacije.

Kako su na području optičkog interneta jedan od lidera i uvijek prate najnovije trendove, tako su svojim korisnicima u optičkoj mreži, odlučili omogućiti im korištenje najbolje opreme na tržištu. Sretni su što im mogu ponuditi najnoviji proizvod tvrtke HUAWEI - optički router OptiXstar EG8145X6 koji omogućuje surfanje preko WiFi-ja iznad 1000 Mbps. Huawei OptiXstar EG8145X6 je inteligentni Wi-Fi 6 optički router koji koristi tehnologiju gigabitne pasivne optičke mreže (GPON) kako bi korisnicima ponudio ultra-širokopojasni pristup.

Uz sve navedeno, istaknuli bi da u ovoj novoj izazovnoj godinu nastavljaju s najpovoljnijim paketima u optičkoj mreži na području grada Krapine i Zaboku. SVI paketi u optičkoj mreži od sada su dostupni bez ugovorne obaveze.

Cijene za pakete 600/300 Mbps te GIGA pakete su smanjene. Osim optičkog priključka nude i WiFi uslugu u mjestima Zabok Radobojski, Gornja Šemnica, Gorjani Sutinski, Jazine te gradu Zabok.

Postanite i Vi dio najbrže mreže kod svojeg domaćeg telekoma.

Još članaka iz "Sponzorirani članci"

Facebook