Prethodni članak
Sljedeći članak

Preokret u finalu

Fifa 22 Playstation turnir u Radoboju


Po završetku Radobojskih ljetnih događanja 2022. godine, još jedan neobičan događaj, ali već s afirmiranom trogodišnjom tradicijom – FIFA Playstation turnir. Turnir se održao u prostorijama DVD-a u Radoboju, 26. kolovoza u 19 sati, a svoje vještine u igranju svjetski popularne FIFA-e provjerilo je dvadesetak natjecatelja. Novitet je što se turnir odigrao na novim PlayStation 5 konzolama, a događaju je osim natjecatelja prisustvovalo mnogo zainteresiranih gledatelja i navijača kako mlađe, tako i starije populacije.

U konkurenciji od 22 natjecatelja, prvo mjesto je osvojio Valentino Barušić iz Krapine koji je u finalu natjecanja preokrenuo veliki zaostatak od 3:0 u svoju korist protiv teškog protivnika Tina Fruka. U utakmici za treće mjesto bolje se snašao Dario Goričan koji je pobijedio mladog Marka Vidovića.

Natjecateljski duh, dobra glazba i ponuda hrane i pića polučili su sjajnu i nezaboravnu atmosferu, a s FIFA Playstation turnirom završena su ovogodišnja Radobojska ljetna događanja. S puno entuzijazma, ambicije i radosti radujemo se sljedećem ljetu i novim ljetnim događanjima u Radoboju!

Još članaka iz "Radoboj"

Facebook