Prethodni članak
Sljedeći članak

Noć muzeja u Muzeju Radboa – evo detaljnog programa


Devetnaestu Noć muzeja, a 8. po redu u Muzeju Radboa Muzej će obilježiti u skladu s temom manifestacije "MUZEJI i NOVA PUBLIKA" te predstaviti muzejske i kreativne sadržaje.

Ovogodišnju Noć muzeja Muzej započinje u 16:00 sati sa pričaonicom i kreativnom radionicom za djecu pod vodstvom pripovjedačice Miljenke Benc. U Hiži vinove loze u 17:30 sati slijedi otvorenje izložbe "OPROST" likovne umjetnice Sanje Mikša Pavlović. Završni dio programa počinje u 19:00 sati jednim zanimljivim predavanjem „Mekla, maček i mesečina- Copernice u Hrvatskom zagorju u 18. st." koje će održati dr. sc. Vedran Klaužer.

PROGRAM:

16.00 - 17.15 h

„PRIČAJ MI PRIČU“

Zaplovimo svijetom mašte u dječjim knjigama. Muzej Radboa organizira pričaonicu i radionicu za djecu u Muzeju Radboa. pričanje priče uz kreativnu radionicu održati će se pod voditeljstvom pripovjedačice Miljenke Benc. (Muzej Radboa, Radoboj 34, Radoboj)

17.30 - 18.30 h

OTVORENJE IZLOŽBE "OPROST" SANJE MIKŠA PAVLOVIĆ

U Interpretacijskom centru Hiža vinove loze biti će otvorena izložba likovnih radova autorice Sanje Mikša Pavlović. Izložba radova biti će popraćena i glazbenim dijelom Miljenka Goluba. (Hiža vinove loze, Radoboj 35, Radoboj)

19.00 - 20.00 h

„MEKLA, MAČEK I MESEČINA- COPERNICE U HRVATSKOM ZAGORJU U 18. ST.“

Predavanje dr. sc. Vedrana Klaužera o zanimljivostima i poimanju coprnjačkog svijeta u 18. st. na području Hrvatskog zagorja. (Centar za prirodu, Radoboj 34a, Radoboj)

09.00 - 23.00 h

RAZGLED MUZEJA I HIŽE VINOVE LOZE

Posjet svim događanjima, Muzeju Radboa i Hiži vinove loze je besplatan za sve posjetitelje do 23:00 h.

Još članaka iz "Radoboj"

Facebook