Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijavite se za novi saziv Savjeta mladih Grada Pregrade

Kandidature za novi saziv Savjeta mladih Grada Pregrade mogu se podnijeti do utorka, 27. srpnja


Gradsko vijeće Grada Pregrade pokrenulo je postupak biranja članova Gradskog savjeta mladih i njihovih zamjenika objavom Javnog poziva za isticanje kandidatura.


Kandidature za novi saziv Savjeta mladih Grada Pregrade mogu se podnijeti do utorka, 27. srpnja 2021. i to osobno u pisarnicu Grada Pregrade (Josipa Karla Tuškana 2, 1. kat, soba br. 15), elektroničkom poštom na [email protected] skenirane u pdf formatu ili preporučeno poštom na adresu: Grad Pregrada, J.K. Tuškana 2, Pregrada, s naznakom „Prijedlog kandidata za izbor članova Gradskog savjeta mladih“.


U Savjet mladih biraju se osobe koje u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo imaju između navršenih petnaest i trideset godina života, s prebivalištem ili boravištem na području Grada Pregrade. Pravo predlaganja kandidatura imaju učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj, udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade te neformalne skupine mladih koje se sastoje od najmanje 20 mladih s prebivalištem ili boravištem na području Grada Pregrade.


Gradsko vijeće će na temelju pisanih i obrazloženih kandidatura izabrati 5 članova i 5 zamjenika članova koji će činiti četvrti saziv Savjeta mladih Grada Pregrade. Ostale informacije i obrasce potrebne za prijavu možete pronaći na web stranici Grada Pregrade.

Još članaka iz "Pregrada"

Facebook

Životinja (uočena je srna) na autocesti A4 između čvora BREZNIČKI HUM i čvora NOVI MAROF. Molimo korisnike za dodatan oprez. Prometna nesreća na riječkoj obilaznici (A7) u tunelu KATARINA u smjeru GP Rupa, vozi se jednim trakom usporeno u ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program