Prethodni članak
Sljedeći članak

Obiđeni dovršeni radovi na uređenju prometnica u mjesnim odborima Vinagora i Gorjakovo

Radi se o lokalnoj cesti L22007 (Mala Gora (Ž2093) - Vinagora - Vrh Vinagorski (Ž2151) i županijskoj cesti Ž2118 (D206 - Gorjakovo - Ž2117, a investitor je bio ŽUC


Gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj zajedno s ravnateljem Županijske uprave za ceste Krapinsko - zagorske županije Stjepanom Sirovcem obišao je u ponedjeljak, 28. rujna 2020. dovršene radove na uređenju prometnica u mjesnim odborima Vinagora i Gorjakovo, investitora ŽUC-a KZŽ.
Radi se o lokalnoj cesti L22007 (Mala Gora (Ž2093) - Vinagora - Vrh Vinagorski (Ž2151) i županijskoj cesti Ž2118 (D206 - Gorjakovo - Ž2117).
Tako je u MO Vinagora u sklopu sanacije habajućeg asfaltnog sloja sanirana predmetna dionica lokalne ceste u dužini od 1010 metara uz prosječnu širinu od 4 metra. Ukupna vrijednost izvršenih radova iznosila je 345 tisuća kuna s PDV-om, a s obzirom na prethodno loše stanje kolničkog zastora koji je bio deniveliran i oštećen te zahtjevnu konfiguraciju terena nužno je bilo izvršiti predmetnu sanaciju. Na županijskoj cesti Ž2118 kroz MO Gorjakovo saniran je dio koji prolazi kroz šumu, brdovitim djelom, sa značajnim usponima u dužini 480 m, prosječne širine od 4,5 m, a ukupna vrijednost te investicije je 180 tisuća kuna s PDV-om.

Još članaka iz "Pregrada"

Facebook

Ukinuti su zimski uvjeti na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče i A6 Rijeka-Zagreb, ali zbog jake bure autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorena je samo za osobna vozila pa trenutno nema slobodnog cestovnog pravc...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program