Prethodni članak
Sljedeći članak

Provodi se internetsko savjetovanje u okviru izrade novog “Lokalnog programa za mlade Grada Oroslavja“

Na internetsko savjetovanje može se uključiti svaki građanin Grada Oroslavja ukoliko želi pogledati nacrt novog lokalnog programa za mlade te ukoliko ima sugestije, prijedloge ili pritužbe


Grad Oroslavje s partnerima Udrugom Petrože-Krušljevo Selo i Srednjom školom Oroslavje organizirali su provođenje volonterske akcije projekta „Lokalni program za mlade Grada Oroslavja“. Glavna aktivnost projekta predstavlja izradu Lokalnog programa za mlade Grada Oroslavja koji će pružiti strateški okvir politika za mlade te pregled stanja i potreba mladih na temelju kojih će se raditi i kvalitetno provoditi projekti i programi usmjereni mladima.

U okviru izrade novog “Lokalnog programa za mlade Grada Oroslavja“ provodi se internetsko savjetovanje putem web stranice Grada Oroslavja. Internetsko savjetovanje je otvoreno od 2.10.2020. do 1.11.2020.  Svaka sugestija, prijedlog ili pritužba će se razmotriti te prema tome utvrditi bilo kakve nove promjene.

Link za internetsko savjetovanje: https://www.proracun.hr/Home/Savjetovanje/e709211c-4e11-4dce-9d3b-a37a99542637 ili web stranica Grada Oroslavja  https://oroslavje.hr/ 

U razdoblju trajanja internetskog savjetovanja održati će se javna rasprava s minimalno 20 sudionika gdje će se isto raspravljati o novom nacrtu lokalnog programa za mlade te će se i te sugestije, prijedlozi ili pritužbe razmotriti u kreiranju finalne verzije novog lokalnog programa za mlade Grada Oroslavja.

Projekt je počeo 1. siječnja 2020. godine i trajati će 12 mjeseci te su na suradnju pozvani svi koji se žele uključiti svojim idejama za što kvalitetniji Program za mlade. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Grad Oroslavje u ukupnoj vrijednost od 145.500,00 kuna.

Još članaka iz "Oroslavje"

Facebook

Pregažena životinja na kolniku na autocesti A3 Bregana-Lipovac između PUO Ježeva i čvora Ivanić Grad u smjeru Lipovca. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h. Molimo korisnike za oprez.  Kolnici su mjestimice vlažni i skliski. Ponegdje ima...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program