Prethodni članak
Sljedeći članak

Pomozimo, stiže zima, djed je bez nogu, a sanacija hitna…

Pokrenuta je humanitarna akcija za obitelj Vučković iz Mihovljana kojoj je u požaru početkom listopada stradao dio kuće


Na Facebook stranici 'Pomozimo obiteljima bez osnovnih životnih uvjeta' pokrenuta je humanitarna akcija za obitelj Vučković iz Mihovljana kojima je u požaru početkom listopada stradao dio kuće. Akcija je pokrenuta u dogovoru s načelnikom Zlatkom Bartolićem. Podsjetimo, u požaru je izgorjela kompletna kuhinja, kao i strop, svi kućanski aparati, dio instalacija... Dimnjak je potrebno rušiti i sagraditi novi. Obitelj Vučković nema sredstava za financirati štetu i sanaciju. Radi se o tročlanoj obitelji, gospodin Mirko Vučković je u mirovini, žena Milena je nezaposlena, a Mirkov otac je nepokretan bez obje noge. Ljudima je uistinu potrebna pomoć – naglasila je Mateja Posarić, koja je pokrenula facebook stranicu za pomaganje obiteljima.

Troškovi sanacije iznose prema procjeni štete oko 50.000 kuna. Trenutni stanje na računu obitelji Vučković je 15.576 kuna. Hvala Krapinsko – zagorskoj županiji i Jasni Petek koja se uključila s 10.000 kuna  - kaže Mateja.- 

Otvoren je žiro račun u Zagrebačkoj banci na koji možete uplatiti uplatiti sredstva, te pomoći obitelji. Milena Vučković IBAN: HR0823600003118584564. Ujedinimo se ponovno u nevolji. Uključimo se i pomozimo, stiže zima, djed je bez nogu, a sanacija je hitna… - pozvala je.

Još članaka iz "Mihovljan"

Facebook