Prethodni članak
Sljedeći članak

Nakon dva preokreta sva tri boda u Mihovljan

1. ŽNL 9. kolo zaostala utakmica: Ivančica – Rudar M 2:3


U zaostaloj utakmici 9. kola 1. zagorske nogometne lige Ivančica je u Zlatar Bistrici dočekala Rudar iz Mihovljana. Bila je to utakmica susjeda na ljestvici. Rudar je bio 6., a Ivančica 7. sa po 19 bodova i pobjeda je i jednima i drugima sigurno značila skok na 5. mjesto, a ovisno o rezultatu Rudara DZ, čak moguće i na 4. Poveli su gosti u 11. minuti, kada je sa 11 metara precizan bio Jakopec. Kazneni udarac suđen je nakon što je Pezić povukao u kaznenom prostoru Novačkog. Pezić je pokrenuo i akciju u 25. minuti, iz koje je nakon ubačene lopte Pelka, i uz pomoć Šumige, koji je proslijedio loptu, Havoić zabio za 1:1.

U nastavku, Tukač u 53. minuti nakon solo akcije prekrasnim udarcem dovodi Ivančicu u vodstvo. No, vodstvo nije dugo trajalo, jer je u 58. minuti nakon ubačaja s lijeve strane Havojić nespretno loptu gurnuo u vlastitu mrežu za 2:2. U 83. minuti nakon nekoliko odbijanja pred golom domaćina, lopta je stigla do Medveda, koji sa nekih 12 metara pogađa za 2:3. Prije utakmice mala svečanost. Nakon 20 godina karijere od seniorske se momčadi oprostio Goran Pelko, koji je oproštajnu utakmicu odigrao do 72. minute.

Prije utakmice mala svečanost. Nakon 20 godina karijere od seniorske se momčadi oprostio Goran Pelko, koji je oproštajnu utakmicu odigrao do 72. minute. 

 

 

 

Još članaka iz "Mihovljan"

Facebook