Prethodni članak
Sljedeći članak

DAROVI UDRUGE UMIROVLJENIKA: Šunkica i jaja za mještane Mihovljana i Gregurovca


Udruga umirovljenika Mihovljan u suradnji sa Udrugom za podršku žrtvama i svjedocima Varaždin podijelila je 25 uskrsnih paketa koji sadržavaju osnovne namirnice (šunka, jaja, šećer, ulje, brašo, itd…) na području Mihovljana i Gregurovca osobama starije životne dobi.

Udruga umirovljenika Mihovljan i Udruga za podršku žrtvama i svjedocima od siječnja 2021. godine partneri su na projektu „PEPA – Prevencija- Edukacija-Podrška-Aktivacija“ koji je usmjeren unapređenju kvalitete života osoba starije životne dobi financiran od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te zajedničkim snagama pridonose uključivanju osoba starije životne dobi u zajednicu a samim time pružaju i pomoć najpotrebitijima na području općine Mihovljan.

Udruge se zalažu da se osobama starije životne dobi pomogne na najbolji mogući način kako bi im dali do znanja da su i oni dio naše zajednice te da je važno da su uključeni u nju. Udruga umirovljenika Mihovljan i Udruga za podršku žrtvama i svjedocima svima želi sretan i blagoslovljen Uskrs.

Još članaka iz "Mihovljan"

Facebook