Prethodni članak
Sljedeći članak

DLAKAVI ZAGORSKI MISTER : Upoznajte Šimu koji se natječe za najljepšeg mačka svijeta

Izbor se odvija na Instagramu


Ovih dana počelo je prvo međunarodno natjecanje mačje ljepote - Meowision 2021., a osnovna platforma na kojoj se održava je Instagram, prenosi eVaraždin.

Od početka svibnja održavaju se polufinalna natjecanja, a odlična vijest je da je predstavnik Hrvatske Šime (@thecatwithattitude) iz Ivanca neodoljivim mačjim šarmom osvojio naklonost svekolikog pučanstva i žirija te izborio plasman u veliko finale Meowisiona 2021.

Inače, Šime je izabran za hrvatskog predstavnika na nacionalnom izboru u vrlo jakoj konkurenciji. Našeg Šimu u nadolazećim danima čeka naporan posao održavanja svoje prirodne ljepote, dotjerivanja grive, šapica i repa, kao i uvježbavanje „staginga“ za najspektakularniji događaj ove godine.

Šime je udomljen kao mačić od nekoliko mjeseci, ali je vrlo brzo dozvolio da ga se razmazi pa danas svojim pjevanjem i vratolomijama oduševljava sve koji mu se nađu na putu. Hoće li oduševiti i publiku u velikom finalu Meowisije, tek nam slijedi vidjeti.

Pomognite Ivančanu Šimi osvojiti naslov pobjednika prvog natjecanja Meowision, podržite ga i zapratite na Instagramu (@thecatwithattitude).

 

Još članaka iz "Ljubimci"

Facebook