Prethodni članak
Sljedeći članak

Zvijezda 'Braka na prvu' našla ljubav svog života: 'Bilo je potrebno dosta truda'


Erna Hrnjić i Edin Bešić sudjelovali su u drugoj sezoni ‘Braka na prvu‘. Na vjenčanju Edin nije krio oduševljenje zbog svoje nove supruge, no ubrzo su shvatili da nisu jedno za drugo. On je već tada bio spreman za ozbiljnu vezu, dok ona na to nije bila spremna, piše Dnevno.

“Bilo je manjih trzavica jer se ne poznajemo dobro i Edin ne zna što mene živcira, isto tako ni ja ne znam što njega živcira. Pričamo i smirili smo situaciju skroz”, rekla je Erna na početku showa.

Tada je rekla kako joj je stalo do toga da se ona i njen “suprug” prikažu u dobrom svjetlu na prvoj zajedničkoj večeri parova. No, vrlo su brzo i drugi shvatili kako između njih dvoje nema kemije.

Erna je nedavno progovorila o svom životu za RTL.hr i otkrila kako je našla srodnu dušu u Nizozemskoj, gdje danas živi.

“S obzirom da je moj muž Nizozemac i naša priča traje skoro tri godine, moje preseljenje ovdje nije bila slučajna odluka nego nešto na čemu smo radili proteklih godinu dana (polaganje jezika , rješavanje potrebne papirologije). Bilo je potrebno dosta truda i vremena, ali na kraju se sve posložilo i sada smo na istoj adresi”, ispričala je.

Inače, Erna je otkrila i da je u siječnju ove godine dobila nizozemsko državljanstvo te je ispričala čime se bavi. “Radim u laboratoriji za dijagnostiku i biotehnologiju”, rekla je.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook