Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIDEO] Maškare načelnika Općine posjele na WC školjku i napravile totalni show


Najveća fašnička fešta u Zagorju u tijeku je u Svetom Križu Začretju. Tamo se u velikoj fašničkoj povorci okupilo 330 sudionika, vrlo maštovito maskiranih.

Povorku malih, ali i onih malo većih ljubitelja maškara poveli su popularni Pačetanci, a na začelju su se našli Ciglešani. Centrom mjesta odjekuje glazba, pjesma i veselje.

-Nakon par godina kako smo zbog pandemije napravili odmak od fašnika, naš svetokriški pijac danas govori koliko su ljudi željni ovakvih događanja – rekao je načelnik Marko Kos, koji se i sam zamaskirao i uživa u fašničkoj povorci.

Osim šarenih dječjih maski, u povorci su se našle i neke vrlo 'aktualne' maske, poput Putina i još nekih svjetskih čelnika, kojima će se, izgleda baš kao i Fašniku, suditi za sva zla koja su nas zadesila u protekloj godini.

Brojne su ekipe predstavile svoje maske, uz popratne performanse. Tako smo, između ostalog, mogli čuti dječju izvedbu najpopularnijeg hita ovih dana 'Mama ŠČ'.

Stigla je i ekipa koja je dovezla bespilotnu letjelicu koja se lani srušila na Jarunu (KUD Sv. Križ Začretje), dok je ekipa Mjesnog odbora Donja Pačetina stigla sa svom potrebnom mehanizacijom firme 'Cakum gradimo pakum', kako bi pokazala kako se kvalitetno gradi aglomeracija. Pri tom su načelnika Općine Marka Kosa posjeli na wc školju i napravili pravi show, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu:

Okupljene maskirane ekipe bore se i za titulu najbolje, najljepše, najoriginalnije, jer su organizatori i ove godine pripremili bogate nagrade.

 

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook