Prethodni članak
Sljedeći članak

U snimanje se umiješala i policija: RTL-ova voditeljica progovorila o sceni koju će pamtiti


Na RTL-u je prije nekoliko dana krenula nova sezona popularnog showa ‘Ljubav je na selu’. Tako su gledatelji imali priliku upoznati nove farmere koji su ljubav odlučili potražiti putem malih ekrana, a u čemu im i ove godine pomaže voditeljica Anita Martinović, piše Zagreb.info.

Simpatična Slavonka provela je vrijeme na imanju svakog farmera, a za RTL.hr je otkrila najbolje dogodovštine sa snimanja kao i zašto je imala susret s policijom.

“Odlična situacija je bila kada smo Ivo Obreza i ja išli ploviti čamcem. Nismo imali motor na njemu pa smo morali skupa veslati, a ja sam bila u haljini i štiklama tako da nisam bila spremna za takav pothvat”, započela je veselo Anita koju su kod Ivice iznenadili njegovi živahni golubovi.

“Ivica ima golubove, a ušla sam s njim u kavez da ih podragam. Kad je išao dohvatiti jednog goluba, svi su poletjeli oko mene. To je izgledalo kao scena iz Hitchcockovog filma”, komentirala je Anita.

S Ilijom je pak imala simpatičnu vožnju. “Ilija me provozao u svom kombiju jer je padala kiša pa smo tamo snimali da možemo pričati. Toliko smo pričali i smijali se da je Ilija malo otišao s ceste pa sam počela vrištati, a on se smijao kao lud. Poznaje dobro ceste tako da je njemu to bilo normalno, no ja sam se osjećala kao u lunaparku”, ispričala je.

A koliko nepredvidiva mogu biti snimanja najbolje svjedoči Anitina priča u kojoj je pojasnila kako je zbog showa imala i susret s policijom.

“Mate i ja smo se vozili po selu, kružili pa nas je policija zaustavila jer se muvamo po njihovom mjestu. Trebalo im je objasniti da snimamo ‘Ljubav je na selu’, a kada su to shvatili, sve je ispalo jako simpatično”, ispričala je voditeljica koja je kod farmera Tonija zaigrala nogomet.

“S Tonijem sam se okušala na nogometnom terenu, u čizmicama na malu petu doduše. Moram s ponosom reći da sam zabila gol, ali naravno samo zato jer su mi on i njegovi prijatelji popustili”, zaključila je Anita te poručila:

“Zlatko je skuhao fini grah. Svi su bili odlični domaćini”.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook