Prethodni članak
Sljedeći članak

Tina Katanić zbog ljubavi odselila iz Hrvatske!


Bivša manekenka i loto djevojka Tina Katanić 2015. godine se povukla iz javnosti nakon što su procurile njene eksplicitne snimke koje su joj uzdrmale karijeru.

No, nakon što se povukla iz javnosti, prošle je godine ponovno vratila Instagram profil, no ubrzo ga je ponovno obrisala. Sada je otkriveno kako ova bivša loto djevojka seli iz Hrvatske, a razlog je ljubav. Slobodna Dalmacija piše kako je Tina zbog dečka preselila u Španjolsku te je zbog toga sretna i zadovoljna. S novim partnerom upoznala se je preko posla, kažu njezini bližnji.

Inače, Tina je tek prije dvije godine odlučila prekinuti šutnju te je progovorila o skandalu koji joj je umalo uništio život.

- Najogoljenije rečeno, bila sam žrtva kaznenog djela i teške povrede privatnosti. Već kada imam priliku reći vama i medijima koji će prenijeti moje riječi pa će ovo sigurno mnogi pročitati, moram reći da su mnoge druge djevojke bile žrtve kao i ja - rekla je tada. Nakon toga prokomentirala je i sve čime se bavi nakon što se povukla.

- Evo, mene sad nije bilo godinama, jednostavno neke druge stvari, interesantne, drukčije, uzbudljivije su mi došle u život. Zapravo sam ostala, hajdemo reći, u sličnom poslu, samo više sam u menadžerskim vodama. Educiram loto djevojke, to je firma koja posluje sa stranim tržištem, govorimo engleski jezik. Tako da sam ja, recimo, mentor - ispričala je u jednom svom javnom nastupu.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook