Prethodni članak
Sljedeći članak

SVJETSKA, A NAŠA: Magdalena Kahlina osvojila još jednu nagradu! Ovaj put na Floraartu!


Međunarodna vrtna izložba Floraart najveći je hortikulturni događaj u ovom dijelu Europe koji okuplja brojne domaće i strane izlagače dok izložbu posjeti više stotina tisuća posjetitelja. Prvi Sajam cvijeća održan je na Gornjem Gradu 1966. godine u organizaciji Večernjeg lista. Prijelomni trenutak Sajam doživljava 1992. godine kada mijenja ime u Floraart, a organizaciju preuzima naša tvrtka - Zrinjevac. To je ujedno i godina redefiniranja Sajma u međunarodnu vrtnu izložbu koja iz gornjogradskih atrija, trgova i ulica seli na Prisavlje uz Boćarski dom Zrinjevac.

Na izložbenom prostoru Parka Bundek, svake se godine predstavi više od 160 izlagača.U sklopu izložbe održavaju se brojne promocije i različita tematska predavanja namijenjena posjetiteljima. Važan dio izložbe su Natjecanje izlagača, Hrvatski kup florista i Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola. U sklopu Floraarta tradicionalno se organizira i prigodna prodaja cvijeća i sadnica.

PONOS ZAGORJA I HRVATSKE: Došla, vidjela, pobijedila i zaprosila svoju asistenticu!

Na ovogodišnji Floraart stiglo je čak 160 izlagača iz Hrvatske i 10 izlagača iz Slovenije i Italije koji su do 2. lipnja na Floraartu predstavljali su najnovije trendove u svijetu vrtlarstva i cvjećarstva.

Izložbi je prisustvovala i predstavnica Obrtničke komore Krapinsko - zagorske županije Magdalena Kahlina, vl. obrta Cvjećarnica LARA iz Zaboka. Ona je svojom cvjećarskom kreacijom 'Stol za dvoje' osvojila nagradu za promicanje floristike i kvalitativni doprinos izložbi. 

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook