Prethodni članak
Sljedeći članak

Slavni hrvatski trener (72) u vezi je s ovom 24-godišnjom ljepoticom


Foto: Instagram

Jedan od najvećih trenera u povijesti NFL-a Bill Belchick je s New York Giantsima osvojio dva prstena, a onda i New England Patriotse odveo do šest naslova prvaka. Slavni 72-godišnji trener nedavno je dobio i hrvatsku putovnicu jer iz Lijepe Naše vuče korijene, a na završnici Sunset Sports Media Festivala u Zadru mu je uručeno i posebno priznanje za doprinos u promicanju Hrvatske tijekom njegove profesionalne karijere u Sjedinjenim Američkim Državama.

Belchick je nedavno uoči prijateljske utakmice između Hrvatske i Sjeverne Makedonije posjetio i Vatrene od kojih je na dar dobio uokvireni dres s brojem osam i prezimenom Biličić na leđima.

- Ponosan sam na svoje hrvatske korijene, moji djed i baka su došli u SAD 1910. godine iz Draganića i imali težak život, ali je zato moj otac, također trener američkog nogometa, uspio doživjeti svoj američki san. Jučer sam postao hrvatski državljanin, sad sam jedan od vas, bez obzira na to što ne pričam hrvatski. Čast mi je biti u vašem društvu, gledao sam jučerašnju utakmicu i zaista ste bili fantastični - komentirao je tom prilikom Belchick koji je sada ponovno došao na naslovnice medija.

Ovoga puta zbog ljubavnog života. Nakon što je okončao dugogodišnju vezu s Lindom Holliday, 72-godišnji Belchick je sreću pronašao u zagrljaju puno mlađe Jordon Hudson. Hudson ima tek 24 godine, a riječ je o cheerleadesici, piše TMZ Sports. Njena je prijateljica otkrila kako se par upoznao.


- Upoznali su se na letu iz Bostona za Floridu 2021. godine. Zbližili su se radeći na projektu na kojem je kao studentica radila. Razmijenili su kontakte nakon slijetanja i ostali su prijatelji mjesecima, razgovarali su o njenim projektima i poslu navijačice. Nakon što se Belichick razdvojio od Linde, postali su više od prijatelja - otkrila je Jordanina prijateljica.

Legendarni hrvatski trener ne krije svoju izabranicu pa ju je i javno podržao na natjecanju u cheerleadingu u ožujku, a nedavno je s njim bila i u Hrvatskoj. TMZ navodi i kako Jordon ima ulogu savjetnice u određenim projektima slavnog Hrvata.

Jordon se, osim navijanja, bavi i modelingom, a ove je godine sudjelovala na izboru za miss savezne države Maine i završila kao prva pratiteljica. Vodi i jedan klub za zabavu, a bila je i pobjedina natjecanja u navijanju 2021. godine.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook