Prethodni članak
Sljedeći članak

RTL-ova zvijezda se oprostila od gledatelja, emotivni kolege: ‘Bilo je sjajno raditi s tobom’


Nekoliko tjedana nakon što je objavila da napušta RTL, voditeljica i novinarka Ivona Hemen ‘odradila’ je svoju posljednju emisiju ‘RTL Danas’. Na kraju sportskog dijela oprostila se od gledatelja, a suvoditelji su joj zaželjeli sreću u nastavku karijere, piše zagrebinfo.

‘Do neke druge prilike, hvala svima na gledanju i podršci’, rekla je Ivona, a voditelj Adrian De Vrgna joj je odgovorio: ‘Bilo je sjajno raditi s tobom, Ivona, hvala ti na svim sportskim vijestima i sretno’.

‘Puno hvala’, rekla je nasmiješena Ivona, a voditeljica Damira Gregoret Bobić joj je poručila: ‘Nedostajat ćeš nam’.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, Ivona se nije samo oprostila od RTL-a, već i od televizijskog etera općenito. Ipak, još nije objavila gdje će nastaviti karijeru.

Na RTL došla još kao studentica

Prije dva tjedna iznenadila je poklonike RTL-ove središnje informativne emisije te otkrila da nakon više od deset godina napušta tu medijsku kuću u kojoj je počela raditi još za vrijeme studiranja na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Da će se, unatoč odlasku s televizije, i dalje baviti voditeljskim poslom, potvrdila je ovih dana kao moderatorica projekta Sportsko ime Dalmacije, dodjele nagrada najboljim sportašima i sportašicama.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook