Prethodni članak
Sljedeći članak

Razvela se popularna glazbenica. Suprugu mora odmah platiti 1,15 milijuna eura


Foto: Instagram

Ariana Grande i njezin bivši suprug Dalton Gomez finalizirali su svoj razvod. Prekid dvogodišnjeg braka je postao služben u utorak odlukom Vrhovnog suda u Los Angelesu, prenosi Associated Press.

Ariana i Dalton su se nagodili oko razvoda još u listopadu 2023. godine, ali su morali čekati šest mjeseci prije nego što odluka suda stupi na snagu.

Grande sada mora bivšem suprugu odjednom platiti 1.25 milijuna dolara, što iznosi negdje oko 1,15 milijuna eura. Također, pjevačica je pristala dati Daltonu pola zarade od prodaje njihovog doma u Los Angelesu. Troškove njegovog odvjetnika, 25.000 dolara, platit će također ona.


Page Six je ranije potvrdio da su Grande i Gomez potpisali predbračni ugovor. Inače, Ariana i Dalton upoznali su se 2020. godine te nekoliko mjeseci kasnije potvrdili vezu u spotu Justina Biebera za pjesmu Stuck With U. Iste su se godine, u prosincu, zaručili, a vjenčali su se 2021.

Zahtjev za razvod su podnijeli u rujnu 2023. godine. Tada je izvor za Page Six rekao da su zajednički donijeli tu odluku. "Imali su probleme prije siječnja, ali žele ostati najbolji prijatelji", rekao je tada. Nije prošlo dugo kada je Grande započela vezu s kolegom Ethanom Slaterom, koji se nešto kasnije razveo od supruge Lilly Jay s kojom je prošle godine dobio sina.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook