Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovo je nova, nikad objavljena, pjesma Olivera Dragojevića, uskoro izlazi posljednji album s 12 pjesama


Na Facebook stranici Olivera Dragojevića najavljeno je da će 1. ožujka biti objavljena sasvim nova pjesma legendarnog Olivera Dragojevića. “Ne mogu ti reći” bit će singl koji će najaviti njegov posljednji album, na kojem će se nalaziti 12 novih, do sada neobjavljenih pjesama. Ovo je izvanredna prilika za sve njegove obožavatelje da ponovno uživaju u njegovom glasu i glazbi, te da podijele tu posebnu emociju s drugima.

Prvu izvedbu nove pjesme moći ćete čuti u programima Radio Brava i Radio Dalmacije 29. veljače u 11 sati, što će biti pravo glazbeno uzbuđenje za sve koji su se divili Oliverovom talentu i umjetničkom naslijeđu.

Reakcije obožavatelja na ovu najavu su pretežno izrazi oduševljenja i nestrpljenja. Jedan komentar glasi: “Zvuči nestvarno, čekamoooo, dragi Oliver.” Drugi se obožavatelj zahvalio uz riječi: “Hvala vam najljepša, ovo je stvarno jedna prelijepa vijest.” Neki su izrazili svoje nestrpljenje dodajući: “Naravno da se veselimo novim stihovima našeg starog morskog vuka. I jedva čekamo da je čujemo. ” Oduševljenje je evidentno u komentarima poput “Ajmooo Oli, slušat će te cili svit” i “On će uvijek živjeti u pjesmama”.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook