Prethodni članak
Sljedeći članak

Ovaj tjedan u 'Večeri za 5' kuhaju Zagorci


Razlozi gledanja 'Večere za 5' slični su onima radi kojih se kandidati i prijavljuju - dobra zabava, nova iskustva, recepti, no za razliku od gledatelja, netko od kandidata osvojit će glavnu nagradu od 1000 eura! Novi tjedan 'Večere za 5' vodi nas u Krapinsko-zagorsku županiju. Prva kuha dentalna tehničarka Lana Ljubek! U goste joj stižu Josip Grgić, Davor Hojsak, Petra Gotić i Marija Veber.

Lana Ljubek (20)

Dentalna tehničarka Lana dolazi iz Mihovljana, a u 'Večeru za 5' se prijavila zbog druženja i novog iskustva. Organizirana je, kaže da kod nje sve mora biti na svojem mjestu, odlično reagira pod pritiskom i pomalo je tvrdoglava. U slobodno vrijeme peče kolače i bavi se proučavanjem zubi. Obožava kontinentalnu kuhinju te priznaje da neka pretjera sa začinima.

Josip Grgić (56)

Vozač kamiona Josip dolazi iz Zlatar Bistrice, a u 'Večeru za 5' se prijavio zbog zabave, druženja i novog iskustva. Komunikativan je, prizeman, voli društvo te je jednostavan. Obožava domaću, tradicionalnu kuhinju te tvrdi da je u pripravi hrane čist i pedantan.

Davor Hojsak (45)

Policajac Davor dolazi iz Ivanca, a u 'Večeru za 5' se prijavio zbog druženja i dobre zabave. Druželjubiv je, komunikativan i voli se zezati. Vrijeme voli provoditi sa svojom djecom - kojima spravlja kontinentalna jela, koja najviše voli jesti.


Petra Gotić (23)

Petra je mlada majka te je trenutno na porodiljnom dopustu. Dolazi iz Gornjeg Kneginca, a u emisiju se prijavila zbog ljubavi prema kuhanju, ali i iz želje za novim iskustvom. Vrijeme provodi u brizi za svoju djecu te u slikanju akrilnim bojama.

Marija Veber (71)

Umirovljenica Marija dolazi iz Ivanca, a u 'Večeru za 5' se prijavila zbog ljubavi prema kuhanju i druženju. Nekad se bavila ugostiteljstvom, a danas vrijeme provodi u pjevanju, održavanju kuće i okućnice, a dosta vremena provodi i kod kćeri na moru. Za sebe će reći da je razumna, komunikativna, iskrena i druželjubiva. Ljubiteljica je tradicionalnih, pomalo zaboravljenih jela.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook