Prethodni članak
Sljedeći članak

Modrić, Severina i Hauser na popisu naših najbogatijih celebova. Evo koliko su 'teški'


Na stranici Celebrity Net Worth nalazi se popis slavnih ljudi diljem svijeta koji naviše zarađuju. Među najbogatijim hrvatskim celebovima nalaze se Luka Modrić, Severina Vučković, Ivan Rakitić i Stjepan Hauser, prenosi Net.hr.

Nogometaš Luka Modrić nalazi se na prvom mjestu, a težak je, navodno, 75 milijuna dolara (oko 580 milijuna kuna). On je član hrvatske nogometne reprezentacije i trenutno igra u Real Madridu.

Luka glasi za jednog od najuspješnijih hrvatskih nogometaša, a više je puta izabran u najbolju postavu Lige prvaka. Tijekom karijere, osim mnogih priznanja, osvojio je i Zlatnu loptu.

Na drugom mjestu nalazi se Ivan Rakitić koji je težak 30 milijuna dolara (oko 232 milijuna kuna). On trenutno igra za Sevillu, a bio je član hrvatske nogometne reprezentacije.

Ivan sa suprugom Influencericom Raquel Mauri živi u Španjolskoj te ima dvije kćeri. Njih dvoje na Instagramu često dijele zgodice iz svakodnevnog i poslovnog života.

Violončelist Stjepan Hauser navodno je težak osam milijuna dolara (oko 62 milijuna kuna). On je nedavno pokazao kako izgleda njegov dom u Istri u sklopu kojeg ima i teren za odbojku u pijesku, a cijeli jedan kat uredio je za druženje i sportske aktivnosti s prijateljima.

Prema procjeni stranice Celebrity Net Worth, Severinino bogatstvo iznosi oko pet milijuna dolara (oko 38 milijuna kuna). Ona se tijekom ove godine vratila stvaranju novih hitova, a održala je i brojne koncerte, prenosi Net.hr

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook