Prethodni članak
Sljedeći članak

Hit mačka iz Donje Stubice: 'Nisam beskućnik! Samo sam pametna'


U Donjoj Stubici, ispred Trgostila - neobične slike. Umjesto da luta gradom kao "obična" mačka, ona, kada poželi, svoje vrijeme provodi ispred trgovine. Izrazito pristojna, umiljata i pametna maca stekla je naklonost vlasnika i zaposlenika trgovine, ali i kupaca. Njena nazočnost donosi smiraj i radost što nam je potvrdila i naša čitateljica Dragica Čuča koja je danas stigla u trgovinu i sve zabilježila fotografijama.

- Raspitala sam se jer mi je bilo žao životinje. Rekli su mi da je ona maca koja ih povremeno posjećuje i da, najvjerojatnije ima gazdu. Vraća se kada poželi salame ili tako neke fine hrane koju joj serviraju. Sjedi tamo i čeka, svaki ju pogladi. Ima i svoj krevetić. Izuzetno mi je ta slika bila simpatična - ispričala nam je naša čitateljica..

"Nisam beskućnik! Samo sam pametna. Mačka'', stoji to na komadu papira nad njenim krevetićem koji je postavljen nadomak mljekomata, uz sam ulaz u Trgostil.

Ova pametna mačka i njena neobična sposobnost povezivanja s ljudima čini ovaj kutak Donje Stubice mjestom gdje su svi dobrodošli i podjeća nas da sreća ne dolazi samo iz sigurnosti doma već i slobodne i dijeljenja ljubavi s onima koje sretnemo na putu.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook