Prethodni članak
Sljedeći članak

GLASAJTE! Dino iz Huma na Sutli večeras uživo u polufinalu Superstara


Večeras će nekim kandidatima biti posljednja večer u RTL-ovom showu Superstar. Naime, danas od 20:15 gledatelji će doznati imena četvero finalista koji će se boriti za pobjedu i nagradu od 50.000 eura.

U polufinalu će nastupiti najboljih osam natjecatelja i pokušati dati sve od sebe jer za četvero od njih ova glazbena avantura večeras završava, a četvero će nakon emisije nositi titulu finalista Superstara.

Među osam najboljih je i Zagorac Dino Miklaužić. Dino je učenik srednje škole u Krapini, a ističe kako smatra da mu "glazba teče niz vene". Njegove druge dvije velike ljubavi su košarka i nogomet. Dino svira gitaru i klavir, a gledatelji RTL-a pamte ga kao pobjednika druge sezone dječjeg glazbenog showa Zvjezdice. U show se odlučio prijaviti kako bi se zabavio i proveo vrijeme s ljudima kojima je glazba strast, baš kao što je i njemu. Za pet godina vidi se u studiju kako stvara svoje pjesme. Ističe kako se zbog karijere nikad ne bi mijenjao te da glazba mora dolaziti izravno iz srca.

Uz Dinu danas nastupaju i Mia Ribić, Andrea Jelonjić, Hana Ivković, Vanessa Kralj, Ivan Vidović Eyevan, Petar Šegedin i Toni Peruško.

Zato, večeras gledajte RTL uživo od 20:15 i glasajte za Dinu jer vi odlučujete tko ide dalje!

Snimku dosadašnjih nastupa pogledajte OVDJE.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook